Directorul executiv de la Pfizer a făcut marele ANUNȚ
Autor: Antonia Popescu
Data publicării:
Anunț bombă pentru cei vaccinați cu trei doze Pfizer
Anunț bombă pentru cei vaccinați cu trei doze Pfizer
Albert Bourla, directorul executiv de la Pfizer, a declarat pentru presa americană că este posibil să avem nevoie de a patra doză de vaccin anti-Covid, mai repede decât ne-am fi aşteptat.  

„A patra doză ar putea fi necesară mult mai repede decât ne-am fi aşteptat”, a spus Albert Bourla, şeful Pfizer, pentru CNBC. “Când vom vedea datele din realitate vom spune dacă a treia doză este eficace și împotriva Omicron și pentru cât timp”, a completat el, subliniind că a treia doză va oferi, totuși, o protecție foarte ridicată.

Oficial Pfizer: Veste NEPLĂCUTĂ despre dozele ''booster'' împotriva COVID-19

Declaraţiile lui Albert Bourla vin în contextul în care Pfizer a anunțat că trei doze din vaccinul său pot oferi o protecție semnificativă împotriva tulpinei Omicron, în timp ce doar două doze de vaccin nu ar oferi un nivel foarte ridicat de anticorpi.

A treia doză de vaccin Pfizer oferă un nivel de protecție comparabil cu cel oferit la variantele anterioare ale coronavirusului, a anunţat compania.

Pe lângă faptul că vaccinarea cu un ”booster” al Pfizer ar asigura o protecţie eficientă împotriva variantei Omicron, grupul a anunţat că dezvoltă, cu toate acestea, un vaccin specific împotriva variantei Omicron, care ar urma să fie gata în martie 2022.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel