Directorul NASA admite: EXTRATERȘTRII nu sunt doar rodul imaginației
Autor: Simona Haiduc | 26 oct 2021 / 11:04
Una dintre cele mai sincere declarații despre OZN-uri
Una dintre cele mai sincere declarații despre OZN-uri
Directorul Agenției spațiale americane, NASA, Bill Nelson, a admis posibilitatea existenței extratereștrilor. În același timp, el și-a exprimat speranța că obiectele zburătoare neidentificate (OZN-urile) nu sunt dispozitive dezvoltate, pe Terra, de eventual inamici.

„Am vorbit cu piloții, iar ei știu că au văzut ceva, iar radarele lor au înregistrat acele Dar nu știm, pentru mometn, cum să intepretăm totul, nu știm ce a fost, de fapt, acolo. Sperăm că nu există niciun adversar, aici, pe Pământ care să dețină o astfel de tehnologie”, a spus Nelson în cadrul unui dialog în direct găzduit de directorul Centrului de Politică al Universității din Virginia, Larry Sabato.

„Sunt întrebările la care căutăm constant răspunsuri. Cine e acolo? Cine suntem noi? Cum am ajuns aici? Cum am devenit ceea ce suntem? Cum ne-am dezvoltat? Cum ne-am civilizat? Există oare acele condiții în Univers, care să numere miliarde de alți sori și miliarde de alte galaxii? Universul este atât de mare încât nu mi-l pot imagina”, a adăugat el.

Directorul NASA a recunoscut că viață inteligentă ar putea exista în altă parte al Universului nostru sau în alt Univers. „Cine sunt eu să spun că planeta Pământ este singura casă pentru o formă de viață la fel de civilizată și organizată ca a noastră”, a spus Nelson.

„Până acum este cel mai deschis și sincer comentariu al unui director NASA despre OZN-uri și poate cea mai atentă declarație legată de OZN-uri făcută vreodată de un șef în funcție”, a scris fostul adjunct al secretarului adjunct al Apărării pentru Informații, Christopher Mellon, pe pagina sa de Twitter.

Citește și NASA vrea să realizeze ceva namaivăzut pe Lună

Merită amintit că, în vara acestui an, mai precis pe 25 iunie, serviciile de informații americane au definit OZN-urile drept o amenințare la adresa securității naționale. În raportul elaborat în acest sens se preciza că există riscul ca OZN-urile să aglomereze spațiul aerian și să interfereze cu piloții. Până acum au fost raportate 144 de cazuri de presupuse OZN-uri, pe care experții nu le-au putut explica.

Pe 10 iunie, Nelson a vorbit deja pe tema OZN-urilor. Potrivit acestuia, în urmă cu câțiva ani, în calitate de membru al Comisiei Senatului SUA pentru Forțele Armate, a avut acces la rapoarte ale piloților militari care au înregistrat astfel de fenomene. Potrivit șefului NASA, rapoartele despre OZN-uri necesită un studiu serios.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ştiri Recomandate

Impozitul progresiv! Câştigaţi mai mult, plătiţi mai mult

Guvernul și a dat seama că are nevoie urgentă de noi...

Preţul grâului a bubuit în Europa. Este un nou record

Este consecință logică a unei decizii adoptate recent de...

ANAF face angajări masive. Condiții de angajare

ANAF anunță că scoate la concurs zeci de posturi de...

McDonald's pleacă din Rusia, după 30 de ani

Celebrul lanţ de restaurante de tip fast-food şi-a...

Urmează o criză imobiliară? La ce ne putem aștepta

Cu un război lângă granița României care amenință să se...

Crossuri externe