Doi români și-au folosit fiul de 6 ani ca să fure un ceas de lux de la Harrods
Autor: Oana Pavelescu
Data publicării:
Ilie Pară și Marta Pară-Bloj
Ilie Pară și Marta Pară-Bloj
Doi români și-au folosit fiul în vârstă de șase ani pentru a fura un ceas de 67.000 de lire sterline de la Harrods, Londra.

Ilie Pară și Marta Pară-Bloj, ambii în vârstă de 33 de ani, au schimbat valorosul ceas elvețian cu unul fals pe care îl ascunseseră în gluga hainei fiului lor, a spus un judecător, scrie cotidianul britanic The Times.

Furtul s-a produs după ce cuplul de români s-a dus la magazinul universal din Knightsbridge, vestul Londrei, în septembrie, pentru a evalua ceasul. Au făcut fotografii din mai multe unghiuri ale ceasului Royal Oak Offshore din aur de 18 carate, în timp ce acesta era expus.

Bijuterii furate în valoare de 50 de milioane de lire sterline

Cei doi s-au întors câteva zile mai târziu cu fiul lor. În timp ce asistenta de vânzări s-a întors cu spatele, Pară a schimbat ceasul cu o replică care fusese ascunsă în gluga hainei băiatului.

Câteva zile mai târziu, cei doi, care au recunoscut infracțiunea, au fost opriți de către poliție în portul Dover în timp ce încercau să se întoarcă în Europa centrală împreună cu fiul lor.

Bărbatul purta ceasul la încheietura mâinii stângi. Ulterior s-a constatat că locuința lor din Londra fusese golită de toate bunurile. Instanței i s-au arătat imagini video ale camerelor de supraveghere din timpul incidentului.

Cuplul, care se află în arest preventiv, urmează să primească sentința pe 14 decembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel