Bursa de la Bucureşti revine pe plus, cu un rulaj de peste 113 milioane lei
Indicii principali au închis...
Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Cramele Recaș S.A. intenționează să preia compania Tenuta Odobești S.R.L., alături de Mosconi Fabrizio. Anterior tranzacției, Mosconi Fabrizio deținea integral Tenuta Odobești. Cramele Recaș S.A. este activă în domeniul producției și comercializării cu ridicata a vinului.
Compania este parte a grupului Cramele Recaș, care desfășoară mai multe activități, de la cultivarea viței de vie pentru struguri de vin la prelucrarea strugurilor, fabricarea și comercializarea vinului. Tenuta Odobești S.R.L. este activă în domeniul producției și comercializării cu ridicata a vinului.
În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.
Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naționale de concurenţă, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial, informează Consiliul Concurenţei printr-un comunicat de presă.
Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Premier Energy PLC, Cipru, prin Premier Renewable Invest Co S.R.L., intenționează să preia Eolica Dobrogea One S.A.
Premier Energy PLC, Cipru, este o societate de tip holding, activă, în principal, în domeniul producerii, comercializării și furnizării energiei electrice, în domeniul comercializării certificatelor verzi, al distribuției și furnizării de gaze gaturale, având și activități conexe distribuției de gaze naturale.
Premier Renewable Invest Co S.R.L., parte din grupul Premier Energy, este o companie înființată în scopul achiziției Eolica și operării ulterioare a acesteia.
Eolica Dobrogea One S.A. este un producător de energie electrică eoliană și operează un parc cu o capacitate instalată de 80 MW, în comuna Mihai Viteazu, din județul Constanța.
În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.
Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naționale de concurenţă, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial, informează Consiliul Concurenţei.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.
Indicii principali au închis...
Unitatea 2 CNE Cernavodă va...
Un pas major în automatizarea...
Aprecierea afișată de euro, de...
Bitcoin a crescut semnificativ vineri, depășind în goană...
BNR a comunicat cursul valutar...
Ministrul interimar al...
O deschidere condiționată pentru finanțare comună.
Gazele rusești, din nou pe masa...
Critici directe din partea...
Indicele bancar ROBOR a crescut...
O clauză frecvent întâlnită în unele contracte...
Compania va suporta toate costurile de restructurare.
Europa susține planul lui Trump...
Lista dealerilor validați, care au semnat contractele de...
ANAF a publicat calendarul...
Exporturile Chinei au crescut...
Hidroelectrica anunță semnarea...
Bursa de la București a închis...
Vestea bună a zilei vine de la Vatican unde pe hornul...
Guvernul modifică regimul...