Dr. Fauci răspunde la întrebarea: Când vom ieșim din pandemie
Autor: Oana Pavelescu
Data publicării:
Anthony Fauci
Anthony Fauci
Întrebarea când ne vom putea relua viețile de dinaintea declanșării pandemiei este pe buzele tuturor.

Această întrebare este pusă obsesiv de către jurnaliști specialiștilor din sănătate iar cel mai recent i-a fost adresată lui Anthony Fauci.Pe măsură ce ne apropiem de un an de când s-a declanșat  pandemia de COVID-19, există semne că lucrurile încep să se mai liniștească, în contextul în care camoaniile de vaccinare sunt îm plină desfășurare în mai multe țări din lume ceea ce a dus la scăderea numărului de cazuri noi .

Acum, consilierul Casei Albe, medicul Anthony Fauci și-a ajustat  predicția cu privire la momentul în care putem reveni la viața pe care o știam la începutul anului 2020. 

Cercetătorii, cu ochii în patru. A apărut un HIBRID al COVID-19

Fauci spune că cronologia depinde de ceea ce înțelegi prin normal.

Directorul Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase (NIAID) și consilierul șef COVID al președintelui Joe Biden, i-au a explicat la postul de televiziune MSNBC că nu există o „ecuație matematică” care să spună cu siguranță când vom reveni la viața de dinainte de pandemie. ”Există atât de multe lucruri în joc care ar putea influența și atunci depinde și de ceea ce înțelegi prin„ normal ”, a explicat Fauci. "Ce înseamnă o formă de normalitate?".

Fauci a subliniat faptul că există mult pre multe variabile pentru a putea face o previziune cât de cât corectă, însă lucrurile cu siguranță se vor mai relaxa în toamnă și sfârșitul anului 2021.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Rheinmetall vrea crearea unui consorțiu european de armament

Rheinmetall sugerează crearea unui consorțiu european de...

Întâlnire crucială între Ursula von der Leyen și Xi Jinping

Întâlnirea crucială între preşedinta Comisiei Europene,...

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.


pixel