Drulă: Cabinet de vaccinare non-stop la Aeroportul Henri Coandă
Autor: Antonia Popescu
Data publicării:
O ”sală” de așteptare mai puțin obișnuită pentru călători
O ”sală” de așteptare mai puțin obișnuită pentru călători
Pasagerii care tranzitează Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti se pot vaccina, de miercuri, într-un cabinet special amenajat în zona publică a aerogării, a anunţat ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, pe pagina sa de Facebook.

"Cabinet de vaccinare non-stop la Aeroportul Henri Coandă. De astăzi, pasagerii care tranzitează Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti se pot vaccina într-un cabinet special amenajat în zona publică a aerogării - între terminalele "sosiri" şi "plecări". Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii, prin Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti, susţine astfel eforturile Guvernului de a pune la dispoziţia cetăţenilor români şi străini cu rezidenţă în România spaţii unde aceştia se pot vaccina împotriva Covid-19 fără programare, simplu şi sigur", a scris ministrul pe reţeaua de socializare.

Harry și Meghan, ȘOCAȚI! Ce s-a descoperit lângă vila lor din SUA

Cătălin Drulă a precizat că serul folosit este cel produs de compania Johnson&Johnson, care se administrează în doză unică, iar persoanele care aleg să se vaccineze primesc pe loc dovada imunizării.

Conform unui comunicat al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, în cadrul Cabinetului de Vaccinare se pot imuniza persoanele adulte cu cetăţenie română, precum şi cetăţenii străini cu rezidenţă în România

"Deschiderea acestui cabinet de vaccinare în aeroport reprezintă o facilitate pe care o punem la dispoziţia tuturor celor care doresc să se imunizeze împotriva acestui virus. Ne alăturăm, astfel, campaniei naţionale de vaccinare şi susţinem toate demersurile menite să stopeze această pandemie ale cărei efecte în transportul aerian au fost dramatice. Vaccinarea permite deja fiecăruia dintre noi să călătorească din nou în siguranţă. Salariaţi ai CNAB vor lucra non-stop pentru îndeplinirea acestui obiectiv", a declarat Cosmin Cătălin Peşteşan, directorul general al CNAB.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Italia stimulează angajările prin bonusuri pentru companii

Guvernul italian a aprobat marți un pachet de legi axat...

Brașovul impune o nouă taxă de drum din cauza TIR-urilor

CJ Brașov a trecut la contramăsuri pentru a proteja...

Pogramul IMM Plus: Credite de la Exim Banca Românească

Exim Banca Românească continuă să susțină antreprenorii...

Taxarea marilor averi, amânată până la toamnă

Aplicarea taxei pe marile averi a fost amânată până la...

Marea Britanie: Încep controalele la importurile din UE

O decizie dificilă, cu două tăișuri, ce vine la opt ani...

Cum reușește Airbus să cumpere titan din Rusia?

În ciuda sancțiunilor impuse Moscovei în urma invaziei...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel