Bonusurile se dublează în 2020 pentru acești angajați
Autor: Matei Ion
Data publicării:
Românii care vor plăti mai mult pentru facturile la energie. Guvernul a luat decizia / Foto: Arhivă
Românii care vor plăti mai mult pentru facturile la energie. Guvernul a luat decizia / Foto: Arhivă
Mega Image va oferi tuturor angajaţilor bonusuri de sărbători de iarnă, în semn de apreciere pentru implicarea constantă, munca depusă şi grija faţă de colegi, clienţi şi parteneri, de-a lungul unui an atât de dificil, a anunţat luni retailerul.

În plus, pentru a răsplăti eforturile deosebite depuse de angajaţii din linia întâi, peste 9.850 de colegi din magazine şi din depozite, Mega Image va oferi în acest an bonusuri duble.

Bonusurile vor fi acordate în luna decembrie şi au o valoare totală de 945.000 euro. Toţi angajaţii care au copii vor primi suplimentar bonus pentru fiecare, sub formă de vouchere.

Astfel, peste 5.900 de copii ai colegilor din echipă vor primi vouchere cadou.

Decizia consolidează astfel angajamentul companiei de a motiva întreaga echipă în contextul pandemiei.

"A fost un an atipic, diferit, care ne-a adus provocări pe toate planurile, ne-a pus la încercare, ne-a forţat să găsim soluţii rapide şi din care am avut de învăţat foarte multe. Am reuşit să rămânem un loc sigur la cumpărături prin efortul întregii echipe, a fiecărui coleg, dar mai ales a celor din linia întâi. Doar împreună am reuşit, într-o perioadă atât de dificilă şi solicitantă, iar responsabilitatea şi dedicarea merită apreciate şi recunoscute de noi toţi. În prag de sărbători, este important să fim alături unii de ceilalţi şi să ne reamintim că suntem o Mega familie", a afirmat Mircea Moga, CEO Mega Image.

Plătiți cu 1500 de dolari să revină la locurile lor de muncă

Potrivit sursei citate, Mega Image a implementat anul acesta măririle salariale anuale planificate. Mai mult, în luna martie, compania a acordat angajaţilor din magazine şi depozite un spor de 25% pentru fiecare zi lucrată, iar pentru a susţine angajaţii cu copii, în perioada stării de urgenţă, Mega Image a acordat concedii pentru supravegherea copiilor.

De asemenea, bonusurile salariale şi beneficiile extra salariale au rămas neschimbate. În plus, în perioada stării de urgenţă, pe lângă bonusurile oferite colegilor, Mega Image a deschis şi o linie telefonică de consiliere psihologică.

Mai mult, Mega Image a continuat planul de expansiune şi dezvoltare, asigurând noi locuri de muncă în mai multe oraşe din ţară prin magazine noi care au fost deschise în acest an.

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanţuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 838 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timişoara, Bacău, Focşani şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Româneşti. Mega Image îşi propune să ofere consumatorilor, în fiecare zi, servicii de calitate şi o gamă de produse hrănitoare, sănătoase şi sigure, la preţuri accesibile. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Bosch avertizează asupra unui posibil nou val de concedieri

Orice reduceri de personal vor fi efectuate "cu simţul...

Mai multe servicii BRD nu vor fi disponibile. Anunţul băncii

BRD anunţă noi lucrări de mentenanţă a sistemelor...

De ce România riscă să piardă banii din PNRR. Răspunsul MIPE

Comisarul european Celine Gauer, responsabil în cadrul...

Alți doi Arnault intră în board-ul grupului LVMH

În vârstă de 31 și 29 de ani, Alexandre și Frédéric...

Prețul petrolului s-a stabilizat după o scădere abruptă

Prețurile la cele două referințe de petrol au recuperat...

CEC Bank sărbătorește 160 de ani cu un logo aniversar

CEC Bank sărbătorește anul acesta 160 de ani de la...


pixel