După pandemie a venit războiul. Marius Tucă: Lumea s-a schimbat și schimbată va rămâne
Autor: DCBusiness Team
Data actualizării:
Data publicării:
Jurnalistul Marius Tucă
Jurnalistul Marius Tucă
EXCLUSIV
Jurnalistul Marius Tucă a făcut o radiografie a realității noastre, declarând la DCNewsTV că vor venit atâtea evendimente prin care statele să dețină controlul. 

A plecat virusul, a venit rusul. Cum explici faptul că pandemia a plecat atât de repede, a fost întrebat Marius Tucă la emisiunea de la DCNewsTV a lui Răzvan Dumitrescu.  

”L-am întrebat același lucru pe Bogdan Teodorescu și cred că răspunsul este bun. Nu, nu cred că s-a terminat pandemia, spunea el și dădea exemplul unor țări unde sunt zeci de mii de cazuri de infectare. Chiar și în România mai sunt vreo șase mii și ceva. Dar ce spunea el și anume că impactul mediatic este atât de mare, acest breaking news cu războiul, încât această știre cu ce înseamnă pandemia este pe locul 100. Și mai spunea ceva: statul, autoritățile, statele în general au tras ca de o peltea de această de această pandemie ca să facă mai multe vaccinuri, ca să continue, cumva, controlul pe care l-au început”, a spus jurnalistul.  

Întrebarea este excepțională și din acest punct de vedere, a continuat omul de televiziune. ”Pentru că lumea s-a schimbat din momentul în care a început pandemia. Și eu cred, nu cred că am spus-o vreodată, că lumea s-a schimbat odată cu pandemia și schimbată va rămâne. 

Citește și Războiul oligarhilor ruși, pe punctul de a izbucni. Taberele care pot schimba regimul

Adică după pandemie vine război, după război vine încălzirea globală, foametea. Adică vor veni tot atâtea evenimente prin care state, autoritățile statelor să dețină controlul. Și să decidă pentru noi ce trebuie să facem și ce nu trebuie să facem. Nu suntem conspiraționiști. Dar m-am uitat la știri care veneau la începutul pandemiei, aveam multe semne de întrebare, dar multe din lucrurile care s-au spus atunci și erau catalogate drept conspiraționiste s-au dovedit, după aceea că erau toate adevărate”, a explicat interlocutorul lui Răzvan Dumitrescu.

Pe de altă parte, Marius Tucă a subliniat că, în ultimul timp, și la noi, dar și în lume informațiile care sunt difuzate din surse demne de încredere, adică instituții ale statului sau personalități sunt interzise. ”Adică este un război mediatic și din punctul acesta de vedere”, a spus jurnalistul. 

Marius Tucă a spus că viața noastră s-a schimbat de la carantinare până la încercare de control al conștiințelor, al creierului, al minților noastre. ”Pentru că am văzut foarte mulți oameni lângă mine care au cedat. Au cedat, pur și simplu”. În același timp, a continuat el, ”autoritățile s-au împiciorongat, s-au simțit brusc puternice. Și-au dat seama că pot să hotărască pentru noi. Și au văzut că pot să facă asta fără nici o problemă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel