Șef nou în România la o companie auto de prestigiu
Autor: Mihai Paul
Data publicării:
Vehiculele nu trebuie duse la service
Vehiculele nu trebuie duse la service
Mercedes Benz România are un nou CEO în persoana lui Martin Schulz, care anterior a ocupat poziția de șef al Diviziei de produse și marketing în Coreea de Sud.

 Martin Schulz, 45 de ani, va prelua de la 1 iunie funcţia de director general al Mercedes-Benz România va fi noul șef al dealerului după ce  Philipp Hagenburger, a fost cooptat de la 1 mai 2019, în echipa Daimler South East Asia Pte. Ltd, în calitate de CEO.

Noul CEO activează în cadrul companiei Mercedes-Benz de peste 20 de ani, iar parcursul său profesional a inclus atribuţii în mai multe ţări. A fost responsabil de activităţile de Sales & Marketing din Vietnam şi Thailanda, iar din 2016 a ocupat funcţia de Head of Product & Marketing, Mercedes-Benz Korea. 

"Sunt foarte încântat să mă alătur echipei Mercedes-Benz România şi, împreună, să continuăm consolidarea poziţiei Mercedes-Benz pe piaţă şi să ducem mai departe munca excepţională cu care i-am obişnuit pe clienţii şi partenerii noştri. Portofoliul de produse şi servicii inovatoare ne oferă cele mai bune premise în stabilirea unei fundaţii puternice pentru mobilitatea viitorului, precum şi în menţinerea celor mai înalte standarde de calitate pentru clienţii români', a spus noul CEO al Mercedes-Benz România. 

Citește și:Mercedes a produs 190 de unități în fabrica din Ungaria

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel