Electronic Arts a început testarea Beta a jocului Battlefield pentru mobil
Autor: DCBusiness Team
Data actualizării:
Data publicării:
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Producătorul Electronic Arts a avansat seria de jocuri tip shooter Battlefield cu noua variantă pentru mobil. Momentan jocul se află în faza de testări, iar lansarea definitivă va fi în 2022, fără o dată exactă. Jocul a fost disponibil pentru testare doar în Indonezia și Filipine, însă te poți înregistra în prealabil pentru a fi informat automat în legătură cu momentul în care testarea jocului este posibilă în regiunea ta.

Evoluția furnizorilor de jocuri

Producătorii de jocuri s-au dezvoltat odată cu îmbunătățirea tehnologiei de consolă de jocuri video, responsabilă fiind industria japoneză Nintendo și Saga. În continuare, din anii ‘80 au apărut pe piața mondială nume mari precum Electronic Arts sau Microgaming, pentru industria jocurilor de noroc online. 

Primul producător menționat își începe activitatea în anul 1982 sub numele Amazin` Software, devenind apoi Electronic Arts. Ascensiunea EA este și în prezent una remarcabilă, fiind recunoscută pentru mari serii de jocuri online precum: Titanfall, Battlefield, Unravel, Need For Speed etc. Sediul principal al companiei se află în California.

În cealaltă parte a industriei, Microgaming este primul furnizor de software pentru jocurile de noroc, având din 1994 și până în prezent un număr impresionant de titluri de cazinou. Majoritatea jocurilor sunt de tip slot, cele mai renumite fiind pentru cazinouri cu pacanele online NetBet, Winmasters, Unibet sau Vlad Cazino.

Foto: Pixabay

Caracteristicile Battlefield Mobile

Încă de când a fost anunțată prima dată lansarea jocului, s-a confirmat faptul că va fi așteptat cu nerăbdare. După o primă etapă de testări, s-a constatat că shooterul va avea nevoie de un sistem de operare Android 7 sau mai mult, însă pentru iOS nu există încă informații referitoare la versiunea necesară. În plus, această cerință nu este una decisivă până în momentul inaugurării.

În versiunea Beta deocamdată a fost creată o singură hartă cu un singur mod de joc, însă dezvoltatorii spun că vor exista o multitudine de hărți special create pentru mobil, iar pasionații seriei se așteaptă și la moduri de joc inovatoare. Harta și modul de joc sunt cele clasice, Marele Bazar, respectiv Conquest.

O altă curiozitate a pasionaților de shootere pline de acțiune este dacă jocul va fi gratuit. Ei bine, te poți aventura fără limite fiindcă singurele lucruri cu plată vor fi anumite produse cosmetice din cadrul aplicației.

Creatorii depun un mare efort pentru ca Battlefield să îndeplinească standardele unei experiențe de joc perfecte, de aceea au format o echipă împreună cu cei de la DICE Studio și Industrial Toys.

Descrierea jocului din aplicația Magazin Play face mai grea așteptarea deoarece anunță o mare diversitate de skin-uri, arme și vehicule. Imaginile alăturate caracterizării arată că vor avea loc lupte pe orice tip de front și multă distrugere.

În concluzie, producătorul Electronic Arts își va alătura la colecție încă un joc de acțiune din seria războaielor, pentru smartphone-uri. Acesta se anunță cu multe surprize care creează așteptări mari în rândul gamer-ilor veterani, și stârnește curiozitatea celor la început de drum. Până la data lansării poți rămâne la curent cu noutățile verificând pagina oficială EA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel