Elena Cristian îl face praf pe ministrul Transporturilor: Mai habarnist decât predecesorii lui. Declarația care-l dă de gol pe Grindeanu
Autor: DCBusiness Team | 02 mai 2022, 21:57
Elena Cristian dă de pământ cu PSD: Nu se vede criza! Vi se pare că e majorare de taxe și impozite, de la 1 august? Nuu, e ”facem ce vrem noi, fraierilor”
Elena Cristian dă de pământ cu PSD: Nu se vede criza! Vi se pare că e majorare de taxe și impozite, de la 1 august? Nuu, e ”facem ce vrem noi, fraierilor”
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a vorbit despre trenurile viitorului gata să ruleze pe căile ferate din România, care sunt într-o stare mai mult decât critică. Jurnalista Elena Cristian a comentat declarația. 

Când eram mică, îmi imaginam adesea căruța vecinului ca fiind o navă spațială. Multă vreme am crezut că asta ține de copilărie și că adulții nu-și pot imagina așa ceva.
 
Greșit. Astăzi, l-am auzit pe ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu vorbim despre...locomotive cu hidrogen(care circulă cu 160 km/oră) pe o cale ferată pe care se rulează cu o viteză mult mai mică decât cea de roiectare...Sigur, nu este nimic greșit ca locomotivele viitorului să iasa la plimbare ”la pas” pe calea ferată din România :((((. Greșit este ca al 38-lea ministru al Transporturilor să fie....mai habarnist decât predecesorii săi...

Las mai jos o declarație recentă a unui om cu ani mulți de vechime la CFR. Poate-l inspira pe dl Grindeanu și cumpără...mocănițe...”Am ajuns la performanţa ca trenurile de călători să circule cu 44 km/h, iar mărfarele cu 17 km/h. Deci dacă trimitem un vagon de la Arad până în portul Constanţa, o să facă vreo două săptămâni", a scrie Elena Cristian pe Facebook.

Să facem lucrurile temeinic

Într-o recentă postare pe aceeși rețea de socializare, ministrul Grindeanu a scris că „vreau ca proiectele să avanseze constant. Doar așa putem să consolidăm poziția economică a României în Uniunea Europeană. Trebuie să parcurgem însă fiecare etapă necesară, pentru a nu apărea blocaje în derularea proiectelor. Este important să facem lucrurile temeinic”, scrie în mesajul ministrului Sorin Grindeanu.

Pe lista etapelor realizate în această săptămână sunt operaționalizarea liniilor de cale ferată din Galați, începerea programului de reparații a liniilor de cale ferată din stațiile de frontieră din Vicșani și Halmeu, avizarea indicatorilor tehnico-economici de consiliul interministerial pentru autostrada Bacău-Pașcani (77 de kilometri) și semnarea acordului cu Bulgaria pentru redeschiderea punctului de frontieră de la Giurgiu-Ruse pentru feribot.

Citește și Elena Cristian: Când românii se plâng de prețuri, ministrul începe să mănânce

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ştiri Recomandate

Ora de iarnă 2022: Când se schimbă, de fapt, ora în acest an

Trecerea la ora de iarnă 2022 ar putea fi ultima,...

Bani pentru polițiști. S-au schimbat datele problemei

Este un termen care a fost prelungit, până acum, de trei...

Codul muncii. Se introduc noi tipuri de contracte de muncă

Codul muncii se modifică și apar noi tipuri de contracte...

Nivelul de radiații din România. Anunțul făcut de CNCAN

Măsurătorile efectuate în România confirmă valori...

Crossuri externe