Elena Cristian îl face praf pe ministrul Transporturilor: Mai habarnist decât predecesorii lui. Declarația care-l dă de gol pe Grindeanu
Autor: DCBusiness Team
Data actualizării:
Data publicării:
Elena Cristian dă de pământ cu PSD: Nu se vede criza! Vi se pare că e majorare de taxe și impozite, de la 1 august? Nuu, e ”facem ce vrem noi, fraierilor”
Elena Cristian dă de pământ cu PSD: Nu se vede criza! Vi se pare că e majorare de taxe și impozite, de la 1 august? Nuu, e ”facem ce vrem noi, fraierilor”
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a vorbit despre trenurile viitorului gata să ruleze pe căile ferate din România, care sunt într-o stare mai mult decât critică. Jurnalista Elena Cristian a comentat declarația. 

Când eram mică, îmi imaginam adesea căruța vecinului ca fiind o navă spațială. Multă vreme am crezut că asta ține de copilărie și că adulții nu-și pot imagina așa ceva.
 
Greșit. Astăzi, l-am auzit pe ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu vorbim despre...locomotive cu hidrogen(care circulă cu 160 km/oră) pe o cale ferată pe care se rulează cu o viteză mult mai mică decât cea de roiectare...Sigur, nu este nimic greșit ca locomotivele viitorului să iasa la plimbare ”la pas” pe calea ferată din România :((((. Greșit este ca al 38-lea ministru al Transporturilor să fie....mai habarnist decât predecesorii săi...

Las mai jos o declarație recentă a unui om cu ani mulți de vechime la CFR. Poate-l inspira pe dl Grindeanu și cumpără...mocănițe...”Am ajuns la performanţa ca trenurile de călători să circule cu 44 km/h, iar mărfarele cu 17 km/h. Deci dacă trimitem un vagon de la Arad până în portul Constanţa, o să facă vreo două săptămâni", a scrie Elena Cristian pe Facebook.

Să facem lucrurile temeinic

Într-o recentă postare pe aceeși rețea de socializare, ministrul Grindeanu a scris că „vreau ca proiectele să avanseze constant. Doar așa putem să consolidăm poziția economică a României în Uniunea Europeană. Trebuie să parcurgem însă fiecare etapă necesară, pentru a nu apărea blocaje în derularea proiectelor. Este important să facem lucrurile temeinic”, scrie în mesajul ministrului Sorin Grindeanu.

Pe lista etapelor realizate în această săptămână sunt operaționalizarea liniilor de cale ferată din Galați, începerea programului de reparații a liniilor de cale ferată din stațiile de frontieră din Vicșani și Halmeu, avizarea indicatorilor tehnico-economici de consiliul interministerial pentru autostrada Bacău-Pașcani (77 de kilometri) și semnarea acordului cu Bulgaria pentru redeschiderea punctului de frontieră de la Giurgiu-Ruse pentru feribot.

Citește și Elena Cristian: Când românii se plâng de prețuri, ministrul începe să mănânce

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Start-Up Nation. Condiții noi pentru cei care vor să aplice

Ministerul Economiei și Antreprenoriatului propune o...

BNR: Câţi bani au românii în depozitele bancare

Banca Naţională a României a publicat cifrele privind...

ANOFM: Încep 139 de programe de formare profesională

139 programe de formare profesională vor începe în luna...

Florin Georgescu (BNR): Avem un capitalism semi-socialist

Asociaţii şi acţionarii companiilor au bani să le...

ANPC verifică magazinele online Temu și Shein

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor...

Directorul JPMorgan, vești bune despre economia americană

Anul trecut, banca pe care o conduce Jamie Damon, a...


pixel