Elon Musk, despre planul de salvare a rasei umane: Se află acum în stadiul final de finalizare
Autor: Antonia Popescu
Data publicării:
Elon Musk, despre planul de salvare a rasei umane: Se află acum în stadiul final de finalizare
Elon Musk, despre planul de salvare a rasei umane: Se află acum în stadiul final de finalizare
Magnatul a declarat că cea de-a treia parte a "planului său general" de salvare a rasei umane va fi dezvăluită în curând, susținând că planul său este de a asigura "un viitor luminos pentru Pământ

Miliardarul s-a postat pe Twitter pentru a împărtăși vestea după ce a marcat aniversarea a șase ani de la cea mai recentă parte, denumită simplu 'Master Plan, Part Deux'.

Fanii au fost nerăbdători să vadă partea a treia, la care antreprenorul de renume mondial a răspuns: "În curând. Partea a treia este despre extinderea energiei durabile la nivel de civilizație pentru a permite un viitor luminos pentru Pământ".

Susținătorii magnatului s-au grăbit să se alăture planului, iar unul dintre ei a spus: "În acest moment, sunteți în minoritate cei care cred într-un "viitor luminos". Aveți sprijinul nostru".

Altă persoană a comentat: "Nu pot să vă mulțumesc îndeajuns!!!"

Cu toate acestea, nu toți au fost convinși. Un fan a remarcat: "Nu este chiar o afacere mică. Ce zici de eliminarea gazelor cu efect de seră din atmosferă? Este și asta o parte din ea?".

Un altul a glumit: "Elon Musk: "Viitor luminos". Oricine altcineva: "Distopie libertariană cu oligarhi ca lideri absoluți".

Într-o postare pe blog care detaliază partea "Deux", scrisă la zece ani după prima parte, Musk a scris: "Primul master plan pe care l-am scris acum 10 ani se află acum în stadiul final de finalizare".

El a descris pașii pe care dorea să îi realizeze atunci, printre care se numără crearea unor standarde diferite de mașini și furnizarea de energie solară în vehiculele sale, creând un punct de plecare pentru planurile sale de salvare a lumii.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel