Elon Musk își vinde ultima casă cu o REDUCERE uriașă
Autor: Simona Haiduc | 13 oct, 16:21
La banii lui, putea să o dea și la jumătate de preț
La banii lui, putea să o dea și la jumătate de preț
Având în vedere că unele date ale problemei s-au schimbat, șeful de la Tesla, Elon Musk, s-a văzut nevoit să-și revizuiască unele calcule. Prin urmare, miliardarul american a decis să facă o reducere substanțială, de 15%, la prețul proprietății sale din California - ultima casă deținută de omul de afaceri. Acum, vila se vinde pentru 32 milioane de dolari.

Antreprenorul a luat această decizie la câteva zile după ce a anunțat că intenționează să mute sediul central al Tesla în orașul Austin, statul Texas. Prețul inițial al conacului a fost de 37,5 milioane de dolar. Ceea ce înseamnă că viitorul proprietar va plăti mai puțin cu 5,5 milioane. 

Imobilul are o suprafață totală de aproximativ 1500 metri pătrați. Are șapte dormitoare și zece băi. Vila a fost construită în 1916. În interior există o bibliotecă, o sală de muzică și o piscină. Până acum, casa, situată în orașul Hillsborough din zona golfului San Francisco, era închiriată pentru evenimente.

Luând prin surprindere opinia publică, așa cum îi stă, de altfel, în caracter, Musk a anunțat, la începutul lunii mai, că și-a propus să-și vândă toate proprietățile imobiliare. ”Nu voi mai avea casă”, scria, la acel moment, pe Twitter, patronul companiei SpaceX. 

Totuși, Musk a spus că nu va vinde vechea casă a lui Gene Wilder (Jerome Silberman, interpretul rolului principal din filmul ”Willy Wonka și Fabrica de ciocolată”, a decedat în 2016), pentru că ”își va pierde sufletul”. În același mesaj el aprecia că acțiunile Tesla sunt prea scumpe, afirmație care a antrenat o prăbușire a titlurilor companiei cu 7,1%, până la 711,5 dolari.

G Ad:

Citește și Banii aduc fericirea? Femeile din viața miliardarului Elon Musk

Poate merită amintit, în acest context, despre proiectul pe care Musk l-a anunțat la deschiderea primei fabrici Tesla din Europa, în Germania. El a spus că va produce berea GigaBier. 

„Vom construi o stație chiar pe teritoriul întreprinderii. Vom face graffiti peste tot în fabrică și afară. Chiar vrem să bem o bere ”, a spus Elon Musk în discursul său. Nu este prima dată când producătorul american de mașini electrice face astfel de anunțuri: în noiembrie 2020, Tesla a lansat tequila de marcă.

Ştiri Recomandate

Lovitură după lovitură. ROBOR, imposibil de stăvilit

Indicele ROBOR la 3 luni, în funcţie de care se...

Crossuri parteneri
Crossuri parteneri
DCMedical.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro