Evaluarea dosarelor de PENSII. Ce așteptări are ministrul Muncii
Autor: DCBusiness Team
Data actualizării:
Data publicării:
Pensionarii așteaptă și ei să vadă ce se va întâmpla
Pensionarii așteaptă și ei să vadă ce se va întâmpla
”Sper să nu rămână un singur gest singular”, a scris ministrul Muncii, Raluca Turcan, într-o postare pe Facebook, anunțând care sunt așteptările sale legate de evaluarea tuturor dosarelor de pensii, considerată drept un pas de reformă.

Evaluarea tuturor dosarelor din sistemul public de pensii din România este un pas de reformă care va pune o presiune puternică asupra structurilor caselor de pensii din întreaga țară, explică oficialul în postarea sa.

Raluca Turcan precizează că ”este o situație asumată căreia îi vom face față nu doar cu declarații de apreciere a muncii pe care o depun colegii noștri, ci, pe parcurs, și prin achiziția de echipamente, suplimentarea de personal și stimularea eforturilor funcționarilor”.

Mă aștept, subliniază în continuare fostul vicepremier, ”ca toți colegii din instituțiile Ministerului Muncii și Protecției Sociale să înțeleagă importanța acestui demers și să acționeze ca atare, indiferent de structura căreia îi aparțin”. 

Citește și Legea pensiilor. Elena Cristian: Asta este BOMBA din ordinul Ralucăi Turcan

”Un prim semnal de spirit de echipă am primit la Sibiu, de la ITM, acolo unde inspectorul șef Remus Furtună m-a asigurat de disponibilitatea detașării unor colegi în scopul sprijinirii activității de la Casa de Pensii. Sper să nu rămână un gest singular”, a concluzionat ministrul Muncii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel