Exorbitant. S-a deschis primul restaurant subacvatic din Europa. Clienții dau năvală
Autor: DCBusiness Team
Data actualizării:
Data publicării:
430 de dolari costă o masă la restaurantul Under din Norvegia, primul restaurant subacvatic din Europa. 6 luni însă ai de așteptat pentru a putea servi masa acolo din cauza rezervărilor făcute deja.

Under", primul restaurant subacvatic din Europa și cel mai mare din lume, a fost inaugurat miercuri în sudul Norvegiei şi, până în prezent, au fost făcute peste 7.000 de rezervări. 

Masa costă 260 de dolari fix dar dacă se optează și pentru vin nota de plată se ridică la 430 de dolari.

Clădirea a fost realizată de firma de arhitectură Snoehetta, care şi-a mai pus amprenta pe Opera din Oslo şi pe muzeul dedicat atacurilor de la 11 septembrie 2001 din New York.

Under are o capacitate de 40 de locuri și seamănă cu un submarin scufundat. El a fost construit în localitatea Baly, în largul coastei.

Citește și:Investiție de 1 milion de euro într-un restaurant din nordul Capitalei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...

Turcia anunţă suspendarea relaţiilor comerciale cu Israelul

Turcia a decis să oprească relațiile comerciale cu...

Județele care cheltuie cel mai puțin de Paște în 2024

Românii au o adevărată obsesie atunci când vine vorba...


pixel