Experți americani: Acesta este scenariul APOCALIPTIC pentru SUA
Autor: Simona Haiduc | 25 noi, 11:20
Este un pericol real, au avertizat analiștii
Este un pericol real, au avertizat analiștii
Infrastructura americană ar putea fi incapabilă să reziste unui atac cu arme electromagnetice, dacă o astfel de acțiuni ofensivă ar fi lansată de Rusia sau China. Este concluzia la care ajung analiștii cotidianului The Washington Times, după ce au analizat rezultatele conferinței Federațiilor pentru pace mondială, care are statut consultativ la ECOSOC al ONU.

În articolul lor, experții recunosc că subiectul nu este nou, este discutată de o grămadă de timp, nimeni nu a descoperit nimic în acest sens, dar recentele teste efectuate de China cu noile ei arme hipersonice dau serios de gândit și impun o reluare a dezbaterile, dar nu unele superficiale, numai de dragul de a vorbi, ci o dezbatere asumată, profundă, echilibrată și, cel mai important, cu idei care să conducă la soluții.

Un îndemn ferm, deoarece experții sunt convinși că, dacă Beijingul trece la fapte și va aplica tehnologiile existente combinate cu noile lui realizări în domeniu, ”dintr-o lovitură”, chinezii i-ar putea să-i lase pe americani în întuneric, fără alimentare cu apă, canalizare, transport și comerț.

"Ei vor folosi nu numai arme electromagnetice, dar și atacuri cibernetice și sabotaje fizice", a declarat fostul analist CIA Peter Vincent Prya, consultat de The Washington Times.

Citește și Avertisment. Omenirea, amenințată de un efect de domino catastrofal

G Ad:

Citește și Vine o SECETĂ DEVASTATOARE! Totul va fi dat peste cap

Citește și Viața pe Terra. Raport ONU: Ce e mai rău urmează să vină

Potrivit avertismentelor sale, o astfel de amenințare vine inclusiv din partea Rusiei și a Coreei de Nord, în ciuda faptului că aceasta din urmă nu are capacitățile extinse pe care le are China.

Potrivit estimărilor, o pană de curent în SUA timp de un an ar putea duce la moartea a 90% dintre americani. "Aceste țări ar putea să ne îngenuncheze într-o singură zi, fără să fie nevoie să intre în război cu pușcașii marini, marina sau aviația", spun experții.

Aceștia sunt convinși că este timpul ca SUA să se gândească la modul în care să evite un potențial scenariu apocaliptic.

Ştiri Recomandate

Cod Galben de recipitații mixte și polei în 4 județe

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis miercuri...

Rafila a explicat când se introduce certificatul COVID

Ministrul Sănătății Alexandru Rafila a prezentat...

Crossuri parteneri
Crossuri parteneri
DCMedical.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro