Fabuloasa locuință a fostei soții a lui Trump, scoasă la vânzare. Iată cum arată VIDEO
Autor: Simona Haiduc | 03 feb 2023, 22:52
Imobilul se află într-un cartier select din Manhattan
Imobilul se află într-un cartier select din Manhattan
Un preț disproporționat pentru o proprietate cumpărată de Ivana Trump la un preț de zece ori mai mic, imediat după ce s-a despărțit, în 1992, de Donald Trump.

Un imobil care nu se putea afla în altă parte decât în Upper East Side, unul dintre cele mai șic cartiere din Manhattan. Casa fostei soții a lui Donald Trump, Ivana, care a murit în iulie anul trecut, la vârsta de 73 de ani, este de vânzare pentru 26,5 milioane de dolari, adică aproape 25 de milioane de euro, după cum a anunțat Top Ten Real Estate, firmă specializată în imobiliare pentru celebrități.

Interiorul este absolut fabulos. Sala de mese, spre exemplu, a fost inspirată din interioarele Palatului Versailles, cu oglinzi aproape asemănătoare cu cele din Sala Oglinzilor și un design realizat cu foiță de aur. Încă de la intrare, tâmplăria aurită, covorul roșu ca la Festivalul de Film de la Cannes și candelabrul din cristal italian creează senzație, ca să nu mai vorbim de frumoasele uși franțuzești de pe terasa de la etajul al treilea.

Un stil fantezist și bling-bling-out

Imobilul din calcar, cu o suprafață de peste 810 metri pătrați, a fost construit în 1879 și are o fațadă cu coloane, uși aurii și negre și un acoperiș mansardat. Fostul model a cumpărat proprietatea la scurt timp după divorțul de Donald Trump, în 1992, pentru 2,5 milioane de dolari, un preț de zece ori mai mic decât suma cerută acum. În această casă a fost găsit cadavrul femeii care i-a dăruit lui Trump trei dintre cei cinci copii ai acestuia. Ivana a murit în urma unei răni suferite după ce a căzut pe scări. Aceasta este versiunea vehiculată. În orice caz, nu au existat  semne de intrare prin efracție în proprietate.

Casa de șase etaje reflectă stilul său capricios și bling-bling cu tapițeria cu motive de animale. La etajul al treilea, de exemplu, o bibliotecă cu imprimeu leopard este o surpriză, la fel ca și biroul cu același decor. O pictură murală impresionantă înfățișează, de asemenea, leoparzi. Una dintre băi este din marmură roz.

Pe lângă cele șase dormitoare, vila are o saună suedeză la subsol, o sală multimedia pentru vizionarea de filme și chiar un lift pentru etajele superioare. Este locul perfect pentru tine dacă vrei să locuiești aproape de Mariah Carey, Rickey Martin sau Drew Barrymore, sau dacă pur și simplu te bucuri de Central Park sau de magazinele de pe Madison Avenue. Ai grijă doar să nu cazi rău pe scările de marmură!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Reperele zilei

Ştiri Recomandate

Apple a lansat serviciu ”cumpără acum pătești mai târziu”

Apple a lansat marți serviciul său "cumpără acum,...

Tesla și General Motors, suspectate de muncă forțată

Senatul american face presiuni asupra producătorilor de...

Portugalia elimină TVA pentru produsele alimentare de bază

Confruntat cu creșterea prețurilor, guvernul portughez a...

Prețul carburanţilor în România - 28 martie 2023

Prețul benzinei și al motorinei în România, 28 martie...

Crossuri externe