Finanțare uriașă de la Bruxelles pentru București
Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
Primăria Capitalei a trimis spre finanțare la Comisia Europeană patru proiecte de modernizare și dotare a liniilor de tramvai din Capitală. Finanțarea a fost acceptată, iar mai marii Capitalei vor să facă astăzi ședință de Consiliul General de urgență. Motivul- să semneze contractul de finanțare. 
Concret, edilii bucureșteni au anunțat că Bucureștiul ar urma să primească finanțare de aproape 600 de milioane de lei pentru modernizarea și dotarea liniilor de tramvai 32, 41, 21 și 25.  Din acești bani ar urma să se cumpere aproximativ 100 de tramvaie și să se refacă linia de tramvai, potrivit proiectelor de Hotărâre de Consiliu care se vor discuta astăzi la Primăria Capitalei. 
 
Cea mai scumpă modernizare va fi pe linia tramvaiului 41: 200,34 de milioane de lei, în timp ce pentru liniile 32, 21 și 25 se vor cheltui aproximativ 120,5 milioane de lei pentru fiecare linie de tramvai. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel