Florin Cîțu, despre dezinformări: Am depăşit momentul cel mai important
Autor: Antonia Popescu
Data publicării:
Coronavirus: VACCIN Sputnik V
Coronavirus: VACCIN Sputnik V
Premierul Florin Cîţu a afirmat că românii vor să se vaccineze, fiind depăşit "momentul dezinformării", potrivit căruia aceştia nu ar dori acest lucru.

"Problema cea mai mare pe care am avut-o sau părea că este o problemă (...), mi se tot spunea că lumea nu vrea să se vaccineze, de aceea (...) şi aceste forme de a motiva pe medicii de familie sau alţi actori, de a ne spune cum să se vaccineze oamenii. Ieri s-a văzut foarte clar: românii vor să se vaccineze. Ăsta este cel mai important lucru. Este datoria noastră şi voi face acest lucru să ne asigurăm ca toţi românii să se vaccineze. (...) Am depăşit momentul cel mai important, acela al dezinformării, că românii nu vor să se vaccineze. Vor să se vaccineze, s-a văzut şi ne vom asigura că se vor vaccina", a declarat Cîţu, sâmbătă, după ce s-a vaccinat.

Experții NASA sunt ȘOCAȚI! O asemenea planetă chiar EXISTĂ

Cîţu a precizat că vor fi 932 de centre de vaccinare pentru etapa a doua, în prezent existând peste 200 de astfel de centre, iar săptămâna viitoare se va ajunge la un număr de 300 de centre.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel