Nestle, cea mai mare companie alimentară din lume, utilizează o procedură patentată pentru a procesa pulpa care acoperă boabele de cacao într-o pudră care conţine zahăr natural. Graţie acestei tehnici, la toamnă, Nestle va începe să vândă, mai întâi în Japonia, batoane de ciocolată neagră marca KitKat care nu vor avea adaos de zahăr. Până acum, pulpa boabelor de cacao nu a fost utilizată ca îndulcitor şi de obicei era aruncată.
Nestle intră pe piața produselor vegane cu un produs atipic
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.
Veşti bune pentru o categorie...
Apple lansează iPhone 17 și...
ANAF avertizează cu privire la mesaje false transmise în...
Este a doua alocare ca ordin de...
Ford recheamă aproape 2...
Procurorii Direcției Naționale...
Ungaria și România au ajuns...
Cupa Mondială 2026, sub...
O procedură birocratică a fost...
A fost înregistrată la Senat o...
Un consumator din Roma s-a...
Carburanții urcă ușor în...
Parlamentul European pregătește...
Electrica și Romgaz au semnat...
Economia României va traversa o...
ASML Holding NV, compania...
Bursa de Valori București (BVB)...
Mari companii auto și furnizori...
Românii s-ar putea trezi,...
A fost publicat în Monitorul...
Încrederea în economia zonei euro s-a deteriorat...