Idei de afaceri. Românii căutaţi de milionari americani și actori de la Hollywood
Autor: DCBusiness Team
Data actualizării:
Data publicării:
O afacere de familie începută la Oradea a ajuns un business internațional. Soții Daciana și Mircea Bule confecționează genți de piele handmade ce sunt unicat, fiind personalizate pentru fiecare client în parte.

Astfel, soții au clienți din toată lumea dar și din România, reușind să vândă circa 5-10 genți pe lună, în valoare de câteva mii de euro.

Cea mai laborioasă lucrare a fost un troler de familie în lungime de 1.5 metri pentru un milionar din New York.

„Afacerea a început prin simplul fapt că ne-am cunoscut în prima casă în care am locuit împreună. Mircea era, deja, artist licenţiat ca designer vestimentar şi dădea viaţă pielii de câţiva ani. Alături de el mi-am redescoperit latura artistică pe care o pusesem în stare de hibernare aproape 20 de ani. Am absolvit şi eu Design Vestimentar câţiva ani mai târziu. Aşa cum ne place nouă să spunem, brandul s-a născut din dragostea noastră unul pentru celălalt, din dragostea noastră pentru frumos. Atelierul a început în sufrageria casei care era pe o stradă din centrul vechi al oraşului Oradea, la numărul 74”, a declarat Daciana Bule. 

Materia primă provine din Milano, din tăbăcării artizanale, cu renume internaţional, iar produsele sunt cusute la o maşina de cusut Singer din anul 1895, acţionată manual, fără pedală.

Cele mai ieftine genți ale 74Bags sunt de circa 400 de euro.

Citește și: Papionul care aduce bani. O afacere la care nici nu te gândești

 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Norvegia vrea să construiască un tunel pentru ... nave

Un proiect ieșit din comun și estimat la 300 milioane de...

Aurul a recăpătat curaj și câștigă teren

Prețul aurului a crescut luni, susținut de slăbirea...


pixel