Gigi Becali spune adevărul despre spitalul său
Autor: Simona Haiduc
Data actualizării:
Data publicării:
Gigi Becali vrea să mai facă un spital. Mai mare
Gigi Becali vrea să mai facă un spital. Mai mare
A investit 15 milioane de euro și a ridicat un spital unde persoanele cu diferite afecțiuni oncologice au parte de tratamente gratuite. Gigi Becali, patronul echipei de fotbal FCSB a fost o singură dată la unitatea medicale pe care a construit-o, pentru care a găsit greu, chiar foarte greu personal specializat. 

„O dată am fost la spitalul ăla. Mi-au ieşit vorbe. M-am gândit că ăştia pot spune „ce faci tu, gratis?". N-ai voie, este evaziune fiscală. Atunci am zis „emiteţi factura şi o plătesc eu". Deci îmi plătesc eu la spitalul meu şi din bani aia mai plătesc la stat 20% sau 16% impozitul. Deci, cu alte cuvinte, ca să ajut oameni mai dau şi la stat cadou”, a spus Becali într-un interviu acordat postului de televiziune Antena3.

„Dacă vrei să te las să ajuţi oameni, îmi dai şi mie 16%", cam aşa. Dar nu contează... Dacă ajut oameni, nu contează. De aia am făcut-o, ca să nu mai vină pe capul meu. Când vin oamenii le zic „du-te la spital". Acum vreau să fac unul mai mare, în București, ca să nu mai am probleme eu în Bucureşti. Iniţial făcusem un proiect cu un spital mare şi unul mic”, a dezvăluit omul de afaceri.

Citește și Declarație ȘOC: 80% dintre managerii de spitale nu au ce căuta în sistem

În același timp, el a recunoscut că a găsit foarte greu medici pentru spitalul său, dotat cu echipamente medicale adecvate. În același timp, Becali și-a exprimat speranța că, după majorările salariale din sănătate, va găsi mai ușor oameni pentru viitorul lui spital, fiind dispus chiar să le ofere banii câștigați peste hotare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel