GROAZNIC! Sindromul HAVANA face RAVAGII în SUA
Autor: Dana Mihai
Data actualizării:
Data publicării:
GROAZNIC! Sindromul HAVANA face RAVAGII în SUA
GROAZNIC! Sindromul HAVANA face RAVAGII în SUA
Degetele au fost îndreptate spre Rusia după ce zeci de persoane din SUA s-au îmbolnăvit de un misterios „sindrom Havana”, suferind de greață, pierderi de memorie și auzind zumzeturi în urechi.

Rusia a negat efectuarea în secret a unor „atacuri sonice” dăunătoare creierului asupra oficialilor americani. Zeci de persoane din SUA s-au îmbolnăvit de un misterios „sindrom Havana”, suferind de greață, dureri de cap, pierderi de memorie și auzind zumzeturi în urechi.

China pune la punct un nou PLAN ECONOMIC cincinal

Degetele au fost îndreptate spre Rusia, deoarece anomaliile au apărut și în alte țări, de la Polonia și Georgia la Taiwan și Australia.

John Wood, analist al apărării, Asymmetric Threat to the United States, a explicat: „Dispozitivele sonice concentrează undele sonore într-un con îngust de sunet, care se extinde cu aproximativ 15 grade în fiecare direcție de la axă. „Această„ undă sonoră direcțională ”focalizează energia cinetică într-un spațiu restrâns. Este, prin urmare, un canon sonor eficient conceput pentru a dezorienta și debilita auditivul și a dispersa o mulțime. La nivel civil și militar, Rusia a folosit astfel de arme împotriva protestatarilor și a diplomaților americani".

Dan Hoffman, un șef al biroului CIA din Moscova, retras, a declarat pentru Fox News: "Există un număr de americani care s-au îmbolnăvit acum și trebuie să știm de ce și cine se află în spatele acestuia".

El a afirmat că atacurile care nu sunt în general considerate periculoase pentru viață, ar putea fi efectuate pentru a "marca costul" pentru un diplomat și familia sa care deservesc interesele americane în alte țări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

România a importat mai multe gaze naturale

În orice caz, așa reiese din datele statistice oficiale. 

FMI cere Germaniei să cheltuiască mai mult

În schimb, Franța și Italia au fost îndemnate să fie mai...

Bitcoin a efectuat a patra sa înjumătățire

Bitcoin și-a finalizat vineri "înjumătățirea", un...

Ştirile dimineţii. Veşti bune pentru români

Ştirile dimineţii, 20 aprilie 2024. 

Oficialii Nissan, pesimişti cu privire la profitul anual

Nissan a înrăutăţit estimările anuale de profit.

Tesla recheamă mii de modele Cybertruck în service

Cunoscutul producător de mașini electrice, deținut de...

Benzină și motorină. Guvernul ungar vrea să umble la prețuri

Subiectul figurează pe agenda de săptămâna viitoare a...


pixel