Grupul PPC: Recunoaștere internațională din partea Institutional Investor
Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
Premii la șapte categorii în cadrul Developed Europe and Emerging EMEA Equities Awards 2024.

Grupul PPC a obținut recunoaștere pentru excelenţa sa în relaţia cu investitorii instituţionali şi analiştii financiari, câștigând șapte premii în cadrul Developed Europe and Emerging EMEA Equities Awards 2024, acordate de Institutional Investor, un renumit publisher global specializat în finanțe internaționale.

Președintele și CEO-ul Georgios Stassis a fost distins cu primul loc la categoria „Cel mai bun CEO”, în timp ce CFO-ul Konstantinos Alexandridis și Directorul de Relații cu Investitorii Ioannis Stefos au ocupat locurile secunde la categoriile „Cel mai bun CFO” și „Cel mai bun profesionist IR” în sectorul utilităților din regiunea EMEA emergentă. Grupul PPC s-a clasat, de asemenea, pe locul al doilea la categoriile „Cel mai bun eveniment Investor/Analyst Day” și „Cel mai bun program ESG”. De asemenea, Departamentul de Relații cu Investitorii a fost recompensat cu locul al treilea pentru „Cel mai bun program IR” și „Cea mai bună echipă IR”.

Grupul PPC a fost desemnat una dintre „Cele mai apreciate companii”, un premiu acordat unui număr de 33 de entități dintr-un total de 332 evaluate în regiunea EMEA emergentă, rezultat care plasează PPC în top 10%. Această distincție subliniază performanța remarcabilă a companiei într-o serie de categorii din raportul Developed Europe and Emerging EMEA Executive Team Survey realizat anual de către II Research.

Aceste distincții confirmă transformarea continuă a Grupului PPC, bazată pe angajamentul său pentru excelență, o strategie bine definită și dedicarea echipei sale.

Studiul Developed Europe and Emerging EMEA Executive Team

Studiul anual Developed Europe and Emerging EMEA Executive Team realizat de către Institutional Investor acoperă 31 de sectoare și integrează feedbackul a peste 2.000 de profesioniști din 1.000 de firme de servicii financiare la nivel global. În acest an, 2.711 persoane din 1.343 de companii au fost nominalizate. Participanții evaluează echipele executive și de relații cu investitorii în funcție de peste 20 de criterii de performanță, printre care credibilitatea CEO-ului, alocarea capitalului de către CFO, claritatea informațiilor financiare, calitatea întâlnirilor și evenimentelor pentru investitori și relevanța programelor ESG.

Premiile Institutional Investor

Institutional Investor, recent rebranduit ca Extel, este un lider global în publicarea de conținut business-to-business axat pe finanțe internaționale. De peste trei decenii, aceste premii recunosc excelența în serviciile financiare, câștigându-și o reputație solidă ca urmare a clasamentelor riguroase, bazate de cercetări aprofundate.

Transformarea Grupului PPC în vederea unui viitor sustenabil pentru toți

Grupul PPC progresează către o transformare "verde", devenind o organizație modernă și digitală, sustenabilă atât din punct de vedere economic, cât și ecologic. Scopul său este să își mențină o poziție de lider în sectorul surselor de energie regenerabilă în Grecia și să își consolideze poziția în Europa de Sud-Est, angajându-se să rămână un partener social valoros în piețele în care activează.

Planul strategic de transformare al PPC se bazează pe trei piloni fundamentali: un portofoliu de producție curat și rezilient, alimentat de creșterea investițiilor în surse regenerabile și accelerarea decarbonizării prin eliminarea treptată a lignitului, modernizarea rețelelor de distribuție prin aplicarea tehnologiilor de ultimă generație în toate activitățile și servicii de retail centrate pe nevoile clienților.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

Ştiri Recomandate

Bani
Hidroelectrica

Vești bune pentru abonații Hidroelectrica

După ce Hidroelectrica a devenit compania cu unul dintre...

MInistrul de Finanțe, Marcel Boloș / FOTO: Gov.ro
Fotografie de la Andrea Piacquadio: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/994234/
Poștașul vine cu plicul / FOTO: Poșta Română
Arme / Foto: Freepik
Stâlpi de înaltă tensiune / Foto: Freepik
Piața de capital / sursa foto: Freepik.com
Adrian Câciu. Foto: Crişan Andreescu
Foto: Pexels.com
„Miner de Bitcoin” / sursa foto: Freepik.com
Boeing
X, sursa foto: Freepik.com
Să aveți o zi bună! / FOTO: Freepik
Investiții
Fabrică ABEE
Aurul profită întotdeauna de orice stare de tensiune

Prețul aurului a stabilit un nou record absolut!

Metalul galben pare decis să o ia înaintea tuturor...

OMV
Asigurare RCA

Propunere: Plafonarea RCA până la 31 decembrie 2024

Autorităţile propun, printr-un proiect de Hotărâre de...

Casa de licitație / FOTO: Facebook

Unic și misterios: Un colier cu diamante scos la licitație

Nici până acum nu se știe proveniența exactă a pietrelor...

S-au împărțit bani / FOTO: Freepik
Ministrul Boloș verifică datele / Foto: gov.ro
Bursa de Valori București
Discuții, negocieri / FOTO: Freepik

De ce băncile franceze nu atrag cumpărători

În condițiile în care Unicredit nu mai face secret din...

Telegram / sursa foto: Wikimedia Commons / Yuri Samoilov
Pentru diferite nevoi

A fost majorat bugetul asigurărilor sociale de stat

Prin Ordonanță de urgență a fost rectifict bugetul...


pixel