Guvernul are grijă de SINDICATE. Ce pune la cale
Autor: Mara Ivan
Data publicării:
Se pregătește un proiect de lege
Se pregătește un proiect de lege
Premierul Florin Cîţu a declarat, luni, că Guvernul va aproba o Ordonanţă de Urgenţă privind numărul de membri în Consiliile de administraţie şi un proiect de lege referitor la cotizarea automată pentru sindicate.

"Unele vor fi proiecte de lege, altele vor fi ordonanţe de urgenţă. Cea cu 109 va fi ordonanţă de urgenţă, celălalt va fi proiect de lege (OUG 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice - n.r.). Am o formă la care mă uit cu cea cu 109. Dacă are avizele toate, intră în şedinţa de Guvern de miercuri", a spus Cîţu, la Parlament, înaintea şedinţei Biroului Executiv al PNL.

Citește și Vaccinare OBLIGATORIE. Florin Cîțu: Mergem în direcția corectă

Pe 18 februarie, premierul Florin Cîţu a anunţat că la nivelul Guvernului este în curs de elaborare un proiect privind limitarea numărului de membri în Consiliile de administraţie, dar şi a numărului de CA-uri din care o persoană poate face parte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel