Guvernul pregătește noi RESTRICȚII. Orban: Nu se ÎNCHIDE nimic
Autor: Mara Ivan
Data publicării:
Premierul Orban a făcut precizări
Premierul Orban a făcut precizări
Guvernul va analiza propunerea făcută de Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă privind interzicerea programului la terase în intervalul orar 23,00 - 6,00 sub aspectul extinderii la nivel naţional, a declarat prim-ministrul Ludovic Orban.

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) a aprobat, marţi, Hotărârea 37 prin care propune ca programul teraselor şi al sălilor de jocuri de noroc să fie interzis în intervalul orar 23,00 - 06,00.

"Nu se închide nimic, deci, după ora 23,00, anumite activităţi, unde, de regulă, după ora 23,00, există riscul de transmitere a virusului, vor fi închise. (...) Analizăm dacă o aplicăm la nivelul întregii ţări sau o aplicăm numai la nivelul zonelor, de exemplu, la mare, în judeţe unde există un nivel de răspândire mai larg, asta analizăm. De asemenea, e o măsură care este legată de limitarea persoanelor care sunt servite la numărul de locuri aflate pe scaune, pe terase, tocmai pentru a evita aglomeraţiile pe terase", a spus Orban, întrebat dacă măsurile privind interzicerea programului la terase şi sălile de jocuri de noroc în intervalul orar 23,00 - 6,00 vor fi modificate.

Citește și Masca devine OBLIGATORIE în spații deschise în acest județ IMPORTANT

Guvernul se reuneşte miercuri în şedinţă pentru a discuta recomandările CNSU. Premierul a făcut declaraţia la plecarea de la ceremonia publică organizată de Ministerul Apărării Naţionale în faţa Palatului Cercului Militar, cu ocazia Zilei Imnului Naţional.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel