Harry și Meghan, ACUZAȚI în SUA. Ce au făcut
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
CUVINTELE prințului Harry au "CONDAMNAT" relația cu Meghan
CUVINTELE prințului Harry au "CONDAMNAT" relația cu Meghan
Republicanul Jason Smith, membru al Camerei reprezentanților din Senatul Statelor Unite, i-a trimis o scrisoare ambasadorului Marii Britanii la Washington, Karen Pierce, prin care i-a adus la cunoștință că atitudinea prințului Harry și a soției lui, Meghan Markle, îngrijorează și neliniștește. Ce au făcut cei doi? S-au amestecat în alegerile prezidențiale din SUA, prevăzute pentru 3 noiembrie, afirmă politicianul american. 

Da, Jason Smith i-a acuzat pe Harry și Meghan de amestec în campania electorală din SUA, mai ales în contexul în care, după cum a subliniat congressmanul american, familia regală a Marii Britanii a rămas, de-a lungul anilor, fidelă politicii de neutralitate în chestiuni de natură politică. 

Smith a explicat în scrisoarea lui că, deși Harry și Meghan au pierdut titulatura de ”altețe regale”, ei continuă să păstreze, ”cu aprobarea Reginei, ”alte titluri și privilegii”, ce nu permit ducelui și ducesei de Sussex să lanseze declarații politice în spațiu public, intervenind, astfel, în treburile interne ale SUA. 

Este vorba despre o înregistrare video, unde Harry și Meghan i-au îndemnat pe americani să voteze la alegerile din noiembrie, un scrutin catalogat de cei doi drept ”cel mai important din istorie”. În același timp, ducele și ducesa de Sussex nu s-au referit la nici unul dintre candiați și nu i-au sfătuit pe americani pentru cine să voteze. Totuși, mulți au interpretat mesajul lui Harry și Meghan ca fiind unul de susținere pentru democratul Joe Biden. 

Citește și Harry și Meghan au ajuns în INSTANȚĂ! Ce s-a întâmplat

Pe de altă parte, este posibil ca prințul Harry să întreprindă curând o vizită în Regatul Unit. În orice caz, nepotul Reginei Elisabeta are mai multe chestiuni de discutat cu bunica lui, iar personalul regal a fost solicitat să pregătească reședința Frogmore Cottage. ”În câteva săptămâni prințul Harry este așteptat la Londra”, crede The Sun.

Potrivit publicației, ”sunt mai multe probleme pe agenda de lucru, de la declarații politice, la viza pentru Statele Unite”. Vizita la Londra s-ar putea prelungi, având în vedere că, la sosire, prințul Harry va trebui să rămâne două săptămâni în carantină, conform normelor de protecție impuse de pandemia de coronavirus. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Norvegia vrea să construiască un tunel pentru ... nave

Un proiect ieșit din comun și estimat la 300 milioane de...

Aurul a recăpătat curaj și câștigă teren

Prețul aurului a crescut luni, susținut de slăbirea...

Cum vezi cine te-a blocat pe WhatsApp

Aplicația care numără aproape 2 miliarde de utilizatori...

Telefoanele Samsung care vor avea acces la Android 15

În timp ce Android 15 este planificat pentru această...

Rheinmetall vrea crearea unui consorțiu european de armament

Rheinmetall sugerează crearea unui consorțiu european de...

Întâlnire crucială între Ursula von der Leyen și Xi Jinping

Întâlnirea crucială între preşedinta Comisiei Europene,...


pixel