Horoscop 2021. Bărbații care nu se lasă VRĂJIȚI cu una, cu două
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
Dar sunt atrăgători
Dar sunt atrăgători
Caractere dificile, greu de ghicit, greu de mulțumit, dar oameni inteligenți, descurcăreți și de viitor. Nu se lasă vrăjiți ușor, trag de timp, dar sunt fermecători.

Gemenii

Nativii din Gemeni sunt foarte comunicativi, sociabili, inteligenți. În mod ciudat, dar aceste atuuri se pot întoarce ușor împotriva dumneavoastră. Sunt niște genii ai minciunii. Citesc oamenii cu ușuriță și se folosesc de slăbiciunile lor pentru a-i păcăli. În schimb, nu le place să fie mințiți. Se aprind repede și se enervează la fel de repede, iar starea lor de spirit se poate schimba de câteva ori pe zi. 

Berbec

Reprezentanții acestei zodii sunt foarte încăpățânați. Dacă sunteți îndrăgostită de un nativ din Berbec nu trebuie să neglijați acest lucru. În plus, nu încercați să nu intrați în conflict, să nu vă contraziceți, certați cu ei. Bărbații Berbeci au întotdeauna un scop, un plan, de la care nu se abat, oricât de mult ar încerca alții să-i determine să renunțe

Citește și Horoscop 2021. Zodii PERICULOASE! Femei care distrug CĂSNICII

Scorpion

Prin natura lor, Scorpionii sunt foarte suspicioși, dar nu demonstrează acest lucru. Este ușor să-i jignești, de fapt, iau totul personal, simțindu-se vizați chiar și de cea mai nevinovată și inofensivă glumă. Problema este că sunt foarte răzbunători, iar dacă au impresia că au fost umiliți, puși într-o lumină proastă, luați peste picior, nu vor uita niciodată acest lucru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel