Horoscop 2021. O ZODIE va reuși, în martie, să scape de multe probleme
Autor: Simona Haiduc
Data actualizării:
Data publicării:
Probabil toți dorim ca prima lună a primăverii să aducă un soare mai prietenos, mai multă căldură și trezirea naturii la o nouă viață, dar și bucurii pe toate planurile. Despre martie 2021, astrologii afirmă că este, în general, o perioadă favorabilă din punct de vedere financiar. Unii însă vor reuși să rezolve mult mai multe probleme.

Gemenii

Nativii din Gemeni par, din această perspetivă, privilegiați. Din punct de vedere financiar, totul va fi bine, aproape perfect. În plus, va reuși să rezolve multe probleme. Astfel, va putea să plătească toate facturile sau datoriile. De asemenea, va putea obține unele compensații de la companiile de asigurări. Banii vor începe să curgă cu o regularitate de invidiat, toate eforturile fiind răsplătite la justa lor valoare.

Rac

La polul opus se află reprezentanții zodiei Racului. Este puțin probabil ca aceste persoane să își poată gestiona banii așa cum vor în primele 3 săptămâni ale lunii. Dacă nu dispun de ceva economii și sunt dependenți financiar de alții, precum părinți sau partenerul de viață, sunt posibile mari probleme. Totul se va stabiliza după 21 martie: va veni și banii, astfel că soarele va apărea și pe strada lor. 

Citește și Horoscop 2021. Cele mai fericite ZODII ale lunii martie

Vărsător

Undeva între bine și rău se află reprezentanții zodiei Vărsător: prima săptămână a lunii va fi ceva mai dificilaă, dar începând din a doua decadă a intervalului, situația se va limpezi. Oricum, în perioada mai tensiunată, de toate, inclusiv de partea financiară, de cheltuieli adică, se va ocupa partenerul de viață. Altfel spus, luna aceasta banii și dragostea vor merge mână în mână.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Rheinmetall vrea crearea unui consorțiu european de armament

Rheinmetall sugerează crearea unui consorțiu european de...

Întâlnire crucială între Ursula von der Leyen și Xi Jinping

Întâlnirea crucială între preşedinta Comisiei Europene,...

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.


pixel