Horoscopul celor fără de noroc. Zodii necăjite
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
Totul este mai greu pentru ei
Totul este mai greu pentru ei
Unii reușesc din prima, alții nu prea. Nu este vorba de ghinion. Pur și simplu, soarta îi pune mai mult la încercare. Ceea ce nu înseamnă că nu reușesc. Dimpotrivă, de multe ori, succesul lor este mai trainic decât în cazul altora. În plus, se bucură mai mult de ceea ce au realizat. 

Capricorn

Nativii din Capricorn știu că norocul nu are nici o legătură cu reușitele lor în viață. Capricornii sunt conștienți de faptul că nu trebuie să se bizuie pe ajutorul altora. Nu invidiază succesul altora. Își văd de treabă, știind că, la un moment dat, mai degrabă mai târziu decât mai devreme, soarele va răsări și pe strada lor. Și nu oricum, ci strălucind puternic, pentru că rezultatul muncii lor, al eforturilor depuse, al demersurilor întreprinse, va fi ideal.

Scorpion

Succesul nu le pică niciodată din cer, o realitate pe care nativii din Scorpion o învață în timp. Și mai află, de asemenea, că, în pofida promisiunilor horoscopului, nimic nu se rezolvă de la sine. O mână de ajutor de alții? Nu imediat și niciodată suficient de ”consistentă” pentru a simți sprijinul oferit. Deci, mizează pe sine, dar nu pornesc niciodată la drum fără să gândească, dinainte, fiecare pas, fiecare mișcare, chiar dacă, în varianta lui, drumul pare mai lung. Dar la capătul lui îl vor aștepta laudele și invidia celorlalți.

Fecioară

Talentați și încăpățânați, reprezentanții acestui semn zodiacal sunt, în același timp, și foarte meticuloși. Uneori chiar exagerează în acest sens, devenind capricioși și nesuferiți. Mai ales când este vorba de persoana lor, de afacerile lor. Prin urmare, succesul nu apare în viața lor nu pentru că i-ar ocoli, ci pentru că ei, Capricornii îl evită. Oricum, Capricornii sunt în stare să ajute pe oricine, mai puțin pe ei însuși.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel