Chirie de 200.000 de euro, atât plătește Ministerul Investițiilor
Adrian Câciu a făcut câteva...
Ce afaceri să începi în construcții
Piața construcțiilor cunoaște de ceva vreme o creștere simțitoare, acum apartamentele scoase la vânzare având un preț chiar și de trei ori mai mare față de anii trecuți. Domeniul construcțiilor și-a dezvoltat de-a lungul timpului mai multe nișe, iar lucrările exterioare și amenajările sunt doar câteva dintre ideile ce au fost tranformate în afaceri de succes. Pentru orice tânăr antreprenor, pasionat de design, iată trei idei de afaceri, în care se poate investi oricând.
Legea construcțiilor, simplificată. Modificările sunt importante
Amenajări interioare. Mulți dintre oamenii care își cumpără un apartament, aleg să apeleze la o persoană specializată pentru amenajarea interioară. Și aici nu vorbim decât despre design, ci și despre finisajele care se fac în locuință înainte de imaginea finală. Amenajările interioare reconfigurează un spațiu din dorința de a arată cât mai bine și de a maximiza spațiul cât mai eficient. Amenajările interioare nu țin doar de apartamente, ci și de restaurant, baruri, cafenele, care se întrec în design și opera de artă. Este nevoie doar să te pricepi la design și în același timp să fii la curent în permanență cu tendințele.
Lucrări exterioare. Vorbim despre o idee de business care are în prim plan doar lucrările din exterior. De exemplu, termoizolarea blocurilor sau a clădirilor care au nevoie, vopsit sau înfrumusețat un obiect deja existent. Sunt o mulțime de firme mici pe piață care și-au cumpărat aparatură necesară pentru a putea duce la bun sfârșit acest tip de lucrări. Tarifele lor sunt mai mici față de cele ale companiilor mari, tocmai din acest motiv sunt mai căutați de public. Profitul este generos având în vedere că utilajele le poți cumpăra chiar și în rate, dar și pentru că nu ești nevoit să le cumperi pe toate o dată.
Atelier de creație. Mulți oameni își doresc o înfrumusețare a casei, care să nu implice costuri majore și să nu fie nevoiți să schimbe toată mobila din casă. Ei bine, un mic atelier de mobilier care să aibă în prim plan creativitatea poate transforma o mobilă veche într-una deosebit de atrăgătoare pentru oricine. Reamenajarea unui spațiu exterior poate fi făcută cu ușurință de către o echipă de oameni pasionați în acest sens. Un atelier de creație presupune schimbarea tâmplăriei, înfrumusețarea obiectelor de mobilier din casă, dar și crearea de noi obiecte pentru casă, care să nu ridice costuri majore pentru proprietar. Sunt o mulțime de oameni care caută ateliere deoarece costul unor materiale noi este cu mult mai mare spre deosebire de o firmă mică de construcții.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.
Adrian Câciu a făcut câteva...
Profesorul Mircea Coșea trage...
România face pași importanți...
Ministerul Energiei va aloca...
Ministerul Finanțelor a pus în...
Comisia Federală pentru Comerț (FTC), instituția care...
Europa își propune să-și reducă...
Agenția de Plăți și Intervenție...
Industria navală face pași importanți către un viitor...
TikTok riscă să fie suspendată...
Săptămâna viitoare angajații au...
Grupaj de ştiri. Click pe...
FMI a publicat vineri un nou...
BRD anunţă lucrări de...
Chișinăul reafirmă deschiderea...
Trump mută ceremonia de...
Anul trecut a fost unul mai...
O rachetă Starship a SpaceX s-a...
Un termen limită pentru...
Peste 90% dintre fermierii eligibili, autorizați pentru...
Mai mulți livratori ai...
Analistul economic Adrian...
Președintele rus Vladimir Putin...
Piețele financiare mizează că...
Înalta Curte de Casaţie şi...
Un decret regal vechi din...