Idolul motocicliștilor a dat în mintea copiilor. Reprofilare neașteptată
Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
Harley Davidson se reprofilează
Harley Davidson se reprofilează
Producătorul american de motociclete Harley Davidson Inc a anunţat marţi preluarea producătorului de biciclete electrice pentru copii StaCyc Inc, mizând pe un nou domeniu de activitate pe fondul scăderii pieţei sale de bază, motocicletele clasice, informează Reuters. 

"Bicicletele StaCyc vor oferi un punct de intrare pentru ca cei mai tineri să se bucure de plăcerea plimbării cu bicicleta", a informat Harley într-un comunicat de presă. 

Bicicletele electrice pentru copii produse de StaCyc se comercializează pentru preţuri cuprinse între 649 şi 699 de dolari (573 şi 617 euro), a precizat constructorul de motociclete, care nu a dezvăluit preţul plătit pentru achiziţionarea StaCyc. Versiuni marca Harley-Davidson ale bicicletelor electrice StaCyc vor fi disponibile la dealerii Harley Davidson din SUA începând din trimestrul al treilea. 

Citește și: Harley-Davidson pășește în era vehiculelor electrice. Cum arată prima motocicletă electrică VIDEO

Motocicletele Harley Davidson, preferate de baby boomers, nu sunt la fel de populare în rândul generaţiei millennials, mulţi dintre aceştia preferând să îşi cheltuie banii pentru a-şi plăti creditele la casă, automobil sau cele pentru studii. 

Harley Davidson, ale cărui motociclete pot costa până la 28.000 de dolari, a dezvăluit anul trecut că are intenţia de a introduce modele mai ieftine pentru a-i atrage pe tineri. De asemenea, în toamna acestui an ar urma să fie lansate pe piaţă primele motociclete electrice produse de Harley Davidson.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel