Noi informații din ancheta uciderii jurnalistului Jamal Khashoggi
Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
Mohammad al-Otaibi, consulul Arabiei Saudite din Istanbul, cel în a cărui consulat jurnalistul Jamal Khashoggi a dispărut, a fost eliberat din funcție și va putea fi investigat, se spune în într-un comunicat oficial publicat în ziarul Sabq.

Între timp, poliția turcă a percheziționat locuința lui Mohammad al-Otaibi din Istanbul, miercuri, la ora 4:45, percheziția făcând parte din ancheta Khashoggi.

Cotidianul turc Yeni Şafak a relatat, tot mercuri, că vocea lui Al-Otaibi se poate auzi într-un din înregistrăriile făcute în timpul ”interogatoriului” din consulat al lui Khashoggi.

Conform relatării, după ce AL-Otaibi le-a spus anchetatorilor ”faceți asta în altă parte că o să am probleme”, i s-a răspuns că: ”taci dacă vrei să trăiești când te vei întoarce în Arabia”.

AL-Otaibi s-a întors în Arabia Saudită pe 16 octombrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel