Ilan Laufer: PNL va elimina programul Start-Up Nation
Autor: Oana Pavelescu
Data actualizării:
Data publicării:
Ilan Laufer
Ilan Laufer
Ilan Laufer reacționează la unele afirmații pe care Florin Câțu le-a făcut, legate de programul Start-Up Nation, despre care a spus, între altele, că ”Programul Start-up Nation este o pierdere neînchipuită de bani, trebuie eliminat”.

Laufer scrie pe contul său de Facebook că:

”Aceasta va fi PRIMA masura pe care o va lua noul Guwener PNL.

Noul Guwener PNL va elimina programul Start-up Nation, cel mai de succes program pentru tinerii antreprenori si IMM-uri din istoria Romaniei.

Domnul Florin Citu nici nu poate concepe ca tinerii antreprenori sa inceapa o afacere pe cont propriu prin intermediul Strat-Up Nation, care aloca sprijin pentru 10.000 de IMM-uri romanesti anual, cu un buget de apox 400 mil dolari/an. Domnule Citu, cu toata dragostea, verificati datele si vedeti ca aceste companii functioneaza si returneaza intreaga suma la stat in mai putin de 3 ani din taxe si impozite, iar economia si capitalul romanesc cresc. Va deranjeaza ca SUN a dat nastere unor proiecte absolut incredibile care au demonstarat abilitatea, talentul si capacitatea antreprenorilor romani?

Vreti sa loviti in antreprenorii romani si in capitalul romanesc ?
Domnule Citu chiar vreti sa eliminati un program care creeaza peste 20.000 locuri de munca anual pentru CAPITALUL ROMANESC si sa le “mutati” la CAPITALUL STRAIN , adica la MULTINATIONALE???

Voi cica sunteti de DREPATA. Sa va fie RUSINE!!!

RIP Start-up Nation.”

Ilan Laufer sugerează cine ar putea fi noile nominalizări pentru funcția de comisar european

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel