Infrastructura pentru EURO 2020 va fi gata la timp. Cine spune acest lucru
Autor: Matei Ion
Data publicării:
Nicuşor Dan se laudă cu Arena Naţională. Calculul dezastrului
Nicuşor Dan se laudă cu Arena Naţională. Calculul dezastrului
Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a afirmat vineri, la Craiova, că infrastructura pentru organizarea EURO 2020 va fi gata în perioada mai-iunie a anului viitor, lucrările fiind în acest moment uşor întârziate.

"Am fost prezent pe şantierele, care din păcate sunt uşor întârziate, care vor asigura infrastructura necesară pentru EURO 2020. Suntem parte componentă a celor 12 oraşe care vor găzdui acest eveniment şi nu ne permitem niciun fel de sincopă în organizarea acestui eveniment, suntem în ochii şi în atenţia întregului continent, dacă nu a întregii lumi. Lucrările au fost uşor întârziate, dar ne străduim să fim gata cu ele în mai-iunie pentru a fi pregătiţi pentru EURO 2020", a spus Stroe, într-o conferinţă de presă la sediul PNL Dolj.

Acesta a mai afirmat că în cele două săptămâni de când a preluat acest portofoliu a avut întâlniri şi cu zona asociativă de tineret şi cu federaţiile sportive în vederea pregătirilor pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Clubul Poli Iași, salvat de un afacerist din Germania

"Primele două săptămâni la MTS au fost extrem de pline. Schimbarea de guvern sau de miniştri nu aşteaptă perioade de tranziţie, sunt activităţi cu caracter continuu, am redefinit anumite reguli, am refăcut un plan scut pentru perioada următoare. Activitatea este extrem de intensă, vin direct de la Consiliul Uniunii Europene pentru Educaţie, cultură, tineret şi sport, unde printre altele am pus bazele unei relaţii foarte bune şi avansate între România şi Franţa, am avut o întâlnire cu ministrul francez de origine române al tineretului şi sportului şi multe alte chestiuni concrete", a mai afirmat Stroe.

Ministrul Ionuţ Stroe a mai precizat că în acest moment la nivelul ministerului se lucrează la planul de activităţi pe 2020 şi la bugetul instituţiei pentru anul viitor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Schimbări pe WhatsApp: Ce se va întâmpla în luna iunie

Care sunt surprizele lunii iunie. Un detaliu: multă...

Incendiile care au aprins prețul petrolului

Cursul petrolului a încheiat în creștere ultima sesiune...

De ce cumpără SUA milioane de barili de petrol. Analiză

Procedând ca atare, Statele Unite rezolvă, practic, două...

Vânzarea terenurilor extravilane. Se schimbă regulile

A fost depusă la Senat o propunere legislativă pentru...

Şomajul rămâne la un nivel îngrijorător în Franţa

Veştile nu sunt bune pentru cea de-a doua mare economie...

Date de ultimă oră privind cifra de afaceri din industrie

Informațiile vin de la Institutul Național de Statistică. 

Orezul va deveni mai scump, pe fondul fenomenelor meteo

Diferite probleme care țin, în mare parte, de fenomene...


pixel