Iohannis despre discuția cu Trump: I-am spus foarte franc
Autor: Mara Ivan
Data publicării:
A fost un dialog complex
A fost un dialog complex
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că i-a transmis preşedintelui american Donald Trump, în discuţia telefonică de sâmbătă, că ţara noastră contează pe SUA şi pe NATO pentru securitatea flancului estic al Alianţei.

"Am discutat, evident, despre impactul economic, despre măsurile de relaxare pe care le au ei în vedere, le avem noi în vedere şi despre securitatea flancului estic al NATO, flanc estic pe care ne aflăm noi. I-am spus foarte franc preşedintelui Trump că noi contăm pe Statele Unite ale Americii şi pe NATO pentru a asigura securitatea noastră pe flancul estic", a spus Iohannis, marţi, într-o conferinţă de presă la Palatul Cotroceni.

Totodată, el a amintit că a vorbit cu preşedintele Trump şi despre criza sanitară, precum şi despre eventualul ajutor pe care l-ar putea acorda Statele Unite ale Americii.

Citește și Piperea despre Cîțu: Va lua pe "sprânceană" companii / atunci va fi o catastrofă

"Am discutat despre problema materialelor de protecţie, despre problema ventilatoarelor şi preşedintele Trump a întrebat imediat dacă avem nevoie de ventilatoare. Am spus că da, avem nevoie şi a spus că va analiza, va trimite cât se poate de repede ventilatoare în România", a mai spus Klaus Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...


pixel