Joe Biden, AVERTISMENT pentru Putin: Rusia va PLĂTI PENTRU TOT
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
Germania, Franţa, Mariea Britanie şi SUA vor să relansez relaţiile transatlantice
Germania, Franţa, Mariea Britanie şi SUA vor să relansez relaţiile transatlantice
Statele Unite vor obliga Rusia să plătească pentru toate acțiunile sale, a avertizat președintele american, Joe Biden, într-un discurs la Departamentul de Stat.

„I-am spus clar președintelui Vladimir Putin că vremurile când Statele Unite ar putea ceda în fața acțiunilor agresive ale Rusiei - ingerință în alegerile noastre, atacuri cibernetice, otrăvirea cetățenilor ei - au trecut. Nu vom ezita să protejăm interesele vitale ale poporului nostru și să obligăm Rusia să plătească ”, a spus el.

Anterior, Biden a declarat că Statele Unite se confruntă cu „determinarea Rusiei de a face rău democrației americane”. La rândul său, consilierul președintelui pentru securitate națională, Jake Sullivan, a enumerat pretențiile Washingtonului față de Moscova.

Potrivit acestuia, noua administrație intenționează să se asigure că Rusia va fi trasă la răspundere pentru „amestecul în democrația americană și otrăvirea de cetățeni cu arme chimice în Europa”.

Citește și Bill Gates toarnă gaz peste foc! Va fi de 10 ori mai DRAMATIC

Sullivan a menționat că Moscova este, de asemenea, responsabilă pentru o serie de atacuri cibernetice și „multe alte lucruri”. Asistentul prezidențial a subliniat că Statele Unite vor începe să ia măsuri împotriva Moscovei atunci când consideră că este necesar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel