Jogger, primul model cu 7 locuri de la Dacia. Când va fi prezentată noua mașină. VIDEO
Autor: Ciprian Dumitrache
Data actualizării:
Data publicării:
Dacia Jogger, un vehicul de familie, cu 5 sau 7 locuri, va fi prezentat publicului larg în date de 6 septembrie, la Salonul Internațional Auto de la Munchen, în prezența lui Denis Le Vot, director general Dacia, a anunțat luni compania.

Noul model Dacia pare a fi un monovolum de familie, disponibil în configurație cu 5 sau 7 locuri, construit pe baza modelului Dokker

"Pe 6 septembrie, la Salonul Internațional Auto IAA Mobility de la Munchen, în prezența lui Denis Le Vot, director general Dacia, Jogger va fi prezentat publicului larg. (...) Dacia Jogger se poziționează ca un vehicul de familie perfect adaptat ieșirilor în aer liber. Jogger reflectă spiritul pragmatic și autentic al mărcii Dacia și mediul 'outdoor' la noile identități de marcă. Disponibil în două configurații, cu 5 sau 7 locuri, Dacia Jogger este partenerul ideal al familiilor, atât în ​​traseul urban din viața cotidiană , cât și în periplurile mai lungi, prilejuite de ieșirile în natură la sfârșitul săptămânii sau în concedii ", se menționează în comunicat.

Potrivit sursei citate, Dacia va dezvălui noul model, Jogger, în data de 3 septembrie, la ora 11:00 (ora României) în cadrul unui eveniment 100% digital.

Maşina ar urma să înlocuiască modelul break Dacia Logan, care deja nu se mai produce, precum şi modelele Dakker şi Lodgy, care vor fi de asemenea retrase.

Grupul Renault vrea să se extindă pe segmentul maşinilor de mărime medie (segmentul compact) în Europa, unde concurează cu modelul Volkswagen Golf, şi să-şi reducă dependenţa de vehiculele mai mici, cu marje de profit mai scăzute, o strategie similară cu cea a grupului auto Stellantis.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

China a creat Vidu, capabil să concureze cu OpenAI

China intenționează să se poziționeze în fruntea...

Salariile din agricultură au explodat în România

Salariile din agricultură încep să concureze cu cele din...

Noi reglementări pentru taxi și transportul alternativ

În contextul reglementării transportului alternativ s-a...

Aurul se repliază pe o piață cuprinsă de dezamăgire

Aurul scade pe măsură ce speranțele legate de o reducere...

Întreprinderile europene, vedete la răscumpărare de acțiuni

Valoarea totală a răscumpărărilor de acțiuni a scăzut cu...

Tona de cupru, metalul strategic, a depășit 10.000 de dolari

Prețul metalului roșu, element strategic al traziției...

Un român norocos poate deveni, duminică, milionar în euro

Loteria Română anunţă un report cumulat la Noroc de...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel