John Bon Jovi își vinde proprietățile, un apartament și un conac
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
Cântărețul are, probabil, alte planuri
Cântărețul are, probabil, alte planuri
John Bon Jovi, fondatorul și solistul celebrei trupe rock americane Bon Jovi, își vinde apartamentul din New York. În urmă cu doi ani, artistul a scăpat de conacul său din Middleton.

Locuința muzicianului este situată în complexul rezidențial Greenwich Lane. El a cerut 22 de milioane de dolari pentru această proprietate, cumpărată în 2017 pentru 18,9 milioane de dolari.

Apartamentul de colț se întinde pe aproape 372 de metri pătrați și dispune inclusiv de un lift privat. În interior, există patru dormitoare, iar camerele sunt amenajate în culori deschise. Apartamentul are ferestre din podea până în tavan cu vedere la Manhattan și la râul Hudson.

În același timp, Bon Jovi a decis să își vândă și conacul din Middletown, New Jersey. Casa valorează 20 de milioane de dolari, scrie Mansion Global.

Domeniul de șase hectare de la High Point Estate are propriul pub, un studio de muzică în stil mansardă și situat deasupra unui garaj pentru șapte mașini. Mai există, de asemenea, o sală de cinema și o piscină încălzită. În apropiere se află căbănuțe din lemn de cedru și folosite pentru găzduirea oaspeților. Bon Jovi are, de asemenea, graduri și un doc propriu pentru bărci.

Citește și Sting a încheiat afacerea vieții sale. Cântărețul s-a umplut de bani

Imbolul în sine, căreia i se mai spune și castel în stil franțuzesc, a fost construit în 1999 de Robert Stern, un arhitect american și decan al Școlii de Arhitectură din Yale. Clădirea are o suprafață totală de 1.670 de metri pătrați, șase dormitoare și șapte băi. O aripă separată este dedicată personalului. Pe proprietate se află și o casă de oaspeți separată, cu trei dormitoare, trei băi, un salon și o bucătărie.

Potrivit agentului de vânzări, proprietatea este situată într-o zonă izolată, dar foarte scumpă, înconjurată de "orașe de tip boutique". Casa este în stare excelentă. "Totul a fost făcut foarte frumos - măiestria este evidentă peste tot", spune vânzătorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...

Turcia anunţă suspendarea relaţiilor comerciale cu Israelul

Turcia a decis să oprească relațiile comerciale cu...

Județele care cheltuie cel mai puțin de Paște în 2024

Românii au o adevărată obsesie atunci când vine vorba...

”Se vor închide toate aprozarele!” Un strigăt de neputință

O spune patronul unui mic astfel de magazin, un...


pixel