Lămuriri despre plata lemnelor de foc cu cardul de energie. Marcel Ciolacu îi răspunde unei persoane care i-a prezentat această situaţie
Autor: DCBusiness Team
Data publicării:
Lemne foc. Foto: Pexels.com
Lemne foc. Foto: Pexels.com
Preşedintele PSD a fost întrebat, de către o doamnă, cum poate plăti lemnele de foc cu cardul de energie. 

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a fost întrebat pe Facebook, de către o doamnă, cum se poate face plata lemnelor de foc cu cardul de energie. 

"Domnule președinte de ce nu se clarifica sa putem cumpăra lemne pe cardurile care l-ați trimis va ro un răspuns dacă se poate", a fost întrebarea adresată lui Ciolacu.

"Dacă ați achiziționat lemne de foc începând cu luna august 2022 sau dacă intenționați să achiziționați acum, puteți deconta suma cheltuită fie la poștașul care vine la domiciliul dumneavoastră, fie la oficiile poștale. Dar pentru asta aveți nevoie de un document doveditor (chitanță, factură, ordin de plată etc.), de cardul de energie și de actul de identitate", a explicat preşedintele PSD.

Citeşte  şi: Card energie. Cum puteţi deconta lemnele de foc achitate în numerar şi ce trebuie să faceţi dacă aţi pierdut factura

 

Informaţii utile pentru cei care îşi încălzesc locuinţele cu lemne şi beneficiază de card de energie. Cum pot deconta facturile pentru cumpărarea lemnelor de foc pe care le-am achitat în numerar?

Răspuns: Facturile pentru lemne de foc care au fost cumpărate începând cu luna august 2022 pot fi decontate în numerar de la poștași sau de la oficiile poștale pe baza documentelor doveditoare, respectiv factură și chitanță/ordin de plată pentru achitarea acestora/etc. Documentele justificative care însoțesc factura/documentul de plată sunt cardul de energie și actul de identitate în original.

IMPORTANT: Dacă facturile/documentele de plată nu mai există se acceptă duplicat după acestea. Duplicatul facturii de energie și a documentelor de plată se eliberează de către furnizorul de material lemnos.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cumpărături în weekend. Important este ce spune românul

Ce scandal, câteva discuții, dezbateri, câtă zarvă și...

Țările de Jos au deschis prima linie de testare Hyperloop

O nouă eră a călătoriilor începe în Europa odată cu...

Smart Band 8 Pro, un ceas conectat foarte lăudat

Smart Band 8 Pro este unul dintre cele mai competitive...

China, campioană a energiilor regenerabile

Anul 2023 a stabilit un nou record în privința...

Valoarea Bitcoin revine la pragul de peste 70.000 dolari

Această veste vine după ce, la începutul acestei luni,...

Modificări privind plata suplimentelor pentru energie

Un nou proiect de lege înregistrat recent la Senat aduce...

S-a aprobat prelungirea plafonării tarifelor RCA

Guvernul a aprobat actul normativ prin care se...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel