Lămuriri despre plata lemnelor de foc cu cardul de energie. Marcel Ciolacu îi răspunde unei persoane care i-a prezentat această situaţie
Autor: DCBusiness Team | 18 Martie 2023, 08:28
Lemne foc. Foto: Pexels.com
Lemne foc. Foto: Pexels.com
Preşedintele PSD a fost întrebat, de către o doamnă, cum poate plăti lemnele de foc cu cardul de energie. 

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a fost întrebat pe Facebook, de către o doamnă, cum se poate face plata lemnelor de foc cu cardul de energie. 

"Domnule președinte de ce nu se clarifica sa putem cumpăra lemne pe cardurile care l-ați trimis va ro un răspuns dacă se poate", a fost întrebarea adresată lui Ciolacu.

"Dacă ați achiziționat lemne de foc începând cu luna august 2022 sau dacă intenționați să achiziționați acum, puteți deconta suma cheltuită fie la poștașul care vine la domiciliul dumneavoastră, fie la oficiile poștale. Dar pentru asta aveți nevoie de un document doveditor (chitanță, factură, ordin de plată etc.), de cardul de energie și de actul de identitate", a explicat preşedintele PSD.

Citeşte  şi: Card energie. Cum puteţi deconta lemnele de foc achitate în numerar şi ce trebuie să faceţi dacă aţi pierdut factura

 

Informaţii utile pentru cei care îşi încălzesc locuinţele cu lemne şi beneficiază de card de energie. Cum pot deconta facturile pentru cumpărarea lemnelor de foc pe care le-am achitat în numerar?

Răspuns: Facturile pentru lemne de foc care au fost cumpărate începând cu luna august 2022 pot fi decontate în numerar de la poștași sau de la oficiile poștale pe baza documentelor doveditoare, respectiv factură și chitanță/ordin de plată pentru achitarea acestora/etc. Documentele justificative care însoțesc factura/documentul de plată sunt cardul de energie și actul de identitate în original.

IMPORTANT: Dacă facturile/documentele de plată nu mai există se acceptă duplicat după acestea. Duplicatul facturii de energie și a documentelor de plată se eliberează de către furnizorul de material lemnos.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Reperele zilei

Ştiri Recomandate

Cum vă ajută ChatGPT să vă planificați vacanța

Recomandări de hoteluri, rezervări de bilete......

Noua ordine mondială și ce înseamnă BRICS

Acronimul a început ca un termen oarecum optimist pentru...

Grevele din Franța scumpesc gazele în Europa

Preţurile de referinţă la gaze naturale în Europa au...

România va ajunge la 34% surse de energie regenerabilă

România şi-a asumat ca surse de energie regenerabilă o...

Ikea, la un pas de vânzarea fabricii din Rusia

Tranzacţia a ajuns pe ultima sută de metri.

EximBank își schimbă numele

Banca de Export Import a României - EximBank SA va deveni Exim Banca...

Pariați responsabil: ghid pentru un joc în siguranță

Grație evoluției tehnologiei și internetului, astăzi...

Crossuri externe