Lista finală a Start-Up Nation va fi prezentată săptămâna viitoare
Autor: DCBusiness Team
Data actualizării:
Data publicării:
Năsui: pe Start-Up Nation avem datorii din urmă, de ani de zile, de 870 de milioane de lei, programe începute şi nebugetate.
Năsui: pe Start-Up Nation avem datorii din urmă, de ani de zile, de 870 de milioane de lei, programe începute şi nebugetate.
Etapa rezolvării contestaţiilor din programul Start-Up Nation 2018 va fi finalizată săptămâna viitoare, astfel că pe 15 iulie va fi publicată lista beneficiarilor finali, a declarat, sâmbătă, Ştefan Oprea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, la Antena 3.

"Au fost semnate peste 7.000 de contracte. Suntem în etapa de evaluare a contestaţiilor, care va fi finalizată săptămâna viitoare, pentru că avem 20 de zile lucrătoare în procedură şi pe 15 poate fi afişată lista finală. Dar deja pentru cei care au fost admişi, contractele sunt în plină derulare şi se semnează în toate cele nouă agenţii regionale aceste contracte", a spus ministrul.

El a subliniat că antreprenorii care s-au înscris în această ediţie a programului au posibilitatea de a cere avans, pentru care există sume suficiente la buget.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel