Loteria Română. Când se vor deschide agențiile LOTO
Autor: Mara Ivan
Data publicării:
Se așteaptă o nouă decizie a autorităților
Se așteaptă o nouă decizie a autorităților
Activităţile de jocuri de noroc organizate în spaţii închise sunt interzise, ca urmare a Hotărârii Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă privind aprobarea instituirii stării de alertă la nivel naţional şi a măsurilor de prevenire şi control a infecţiilor, astfel că agenţiile loto rămân închise până la o nouă decizie a autorităţilor, informează duminică Loteria Română.

"C.N. 'Loteria Română' S.A. vă informează că, urmare a Hotărârii Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă privind aprobarea instituirii stării de alertă la nivel naţional şi a măsurilor de prevenire şi control a infecţiilor, în contextul situaţiei epidemiologice generate de virusul SARS-COV-2 publicată în Monitorul Oficial nr. 395/15.05.2020, activităţile de jocuri de noroc organizate în spaţii închise sunt interzise, prin urmare agenţiile loto rămân închise până la o nouă decizie a autorităţilor. În ceea ce priveşte informaţiile eronate şi vădit tendenţioase care induc în eroare opinia publică, apărute în cursul zilei de astăzi în câteva publicaţii online, conform cărora Loteria Română ar încălca legislaţia stării de alertă, vă comunicăm că acestea nu au niciun fel de suport real şi că instituţia noastră a respectat întocmai, atât prevederile legale aplicabile în starea de urgenţă, cât şi dispoziţiile impuse prin Hotărârea Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă privind aprobarea instituirii stării de alertă la nivel naţional şi a măsurilor de prevenire şi control a infecţiilor, în contextul situaţiei epidemiologice generate de virusul SARS-COV-2 publicată în Monitorul Oficial nr. 395/15.05.2020. În acest sens, subliniem încă o dată că agenţiile loto rămân în continuare închise până la noi dispoziţii ale autorităţilor", se arată într-un comunicat al companiei.

Citește și Marcel Vela: Virusul încă nu a fost învins

Loteria Română precizează că în cel mai scurt timp se vor implementa jocurile loto online.

"Aşa cum am anunţat în data de 06.04.2020, printr-un comunicat de presă care poate fi consultat şi pe site-ul companiei www.loto.ro, C.N. 'Loteria Română' S.A. colaborează cu Autoritatea pentru Digitalizarea României pentru implementarea în cel mai scurt timp, etapizat, a jocurilor loto online. Acest proiect se află într-un stadiu avansat, urmând să lansăm în curând această modalitate de participare la joc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Datoria guvernamentală a sărit de 52% din PIB

Ministerul Finanţelor a publicat cifrele privind...

Turcia anunţă suspendarea relaţiilor comerciale cu Israelul

Turcia a decis să oprească relațiile comerciale cu...

Județele care cheltuie cel mai puțin de Paște în 2024

Românii au o adevărată obsesie atunci când vine vorba...

”Se vor închide toate aprozarele!” Un strigăt de neputință

O spune patronul unui mic astfel de magazin, un...

Știrile dimineții. Cinci informații pentru începutul zilei

Știri despre: Cheltuieli de Paști; Temerile...

Slănic, stradă surpată. Evacuare extinsă, decisă de prefect

Prefectul judeţului Prahova, Emil Drăgănescu, a anunţat...

Rezervele valutare ale BNR s-au redus

Banca Națională a României a prezentat ultimele cifre. 

Ucraina caută cumpărători pentru zahărul său

Ucraina îşi va epuiza luna viitoarea cota de export de...

Un miliard de euro pentru un coniac!

Cea mai importantă tranzacție din istoria companiei...


pixel