Loteria Română. Tragerile din JOIA MARE! Ce trebuie să ȘTIȚI
Autor: DCBusiness Team
Data actualizării:
Data publicării:
De sărbători, șansele sunt mai mari
De sărbători, șansele sunt mai mari
Loteria Română nu organizează astăzi, în Joia mare, o nouă tragere cu premii fabuloase. În schimb, sâmbătă, vor avea loc tragerile speciale LOTO ale sărbătorilor de Paște. De ce sunt speciale? Deoarece pnetru fiecare dintre jocurile Loto 6/49, Joker si Loto 5/40 vor avea loc doua trageri: o tragere principala si o tragere suplimentara. Cu alte cuvinte, dacă astăzi norocul nu vă surâde, nu trebuie să ratați șansa de sâmbătă.

În ceea ce privește următoarea tragere, la Loto 6/49 se inregistreaza la categoria I un report in valoare de peste 9,15 milioane lei  (peste 1,85 milioane de euro), iar la Noroc un report cumulat in valoare de peste 1,9 milioane lei (peste 386.000 de euro).

La Joker, la categoria I, este in joc un report in valoare de peste 25,93 milioane lei (peste 5,26 milioane de euro. La categoria a II-a, la acelasi joc, reportul este de peste 124.000 de lei (peste 25.000 de euro), iar categoria a III-a reportul este de peste 71.000 de lei (peste 14.400 de euro). La Noroc Plus, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de peste 1,57 milioane lei (peste 319.000 de euro).

Citește și Loteria Română. ANUNȚ important pentru posesorii de BILETE

La Loto 5/40, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de peste 658.700 de lei (peste 133.700 de euro). La Super Noroc este in joc la categoria I un report in valoare de peste 75.200 de lei (peste 15.200 de euro) iar la categoria a II-a se inregistreaza un report in valoare de   peste 20.500 de lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Care sunt autovehiculele pentru care nu se datorează impozit

În anumite situații legea prevede că nu proprietarii...

Motorina continuă să fie mult mai ieftină decât benzina

Până acum câțiva ani, motorina era mai ieftină decât...

Bijuterii: Richemont achiziționează grupul italian Vhernier

Gigantul elvețian Richemont, proprietar printre altele...

Rusia intenționează să reia exporturile de benzină

Rusia intenționează să ridice interdicția privind...


pixel