LOTO. Cea mai NOROCOASĂ agenție din ROMÂNIA. În ce oraș se află
Autor: Antonio Grigore
Data actualizării:
Data publicării:
Loto
Loto
Cele mai multe bilete câștigătoare par a fi vândute la o agenție loto din Galați, oraș care ar putea purta supranumele de ''orașul milionarilor'', la Loto, bineînțeles. Aici s-au câștigat în ultimii 10 ani nu mai puțin de cinci mari premii. Totodată, Galațiul este locul unde în ultimii ani s-au câștigat 10 premii la tragerea 6/49, în valoare de 40 de milioane de euro.

Cea mai norocoasă agenție din țară pare a fi Agenția 17-010, situată în Piața Energiei, din Galați, unde au fost câștigate cel puțin cinci mari premii la tragerea Loto 6/49, categoria I.

Angajata Agenției Loto se declară emoționată și confirmă la rândul ei că agenția este una norocoasă.

''Este o muncă de reponsabilitate. Dacă ați știi cum îmi bate inima. Este o agenție norocoasă, s-au câștigat premii mari de-a lungul timpului aici.(...) Avem clienți fideli'',  a menționat angajata Agenției.

Citește și: LOTO. Reporturi INCREDIBILE la Joker și Loto 6/49

Norocul agenției atrage gălățenii dornici de câștiguri mari, mulți dintre aceștia venind din alte cartiere ale orașului.

''Este o agenție norocoasă. Șie eu joc mereu. Cel mai mult am câștigat 1.000 de lei. Numerele mele norocoase sunt 13, 25 și 28. Dacă aș fi câștigat o sumă așa mare, aș dona o parte din bani la un cămin de bătrâni, aș cumpăra o casă'' , a declarat un client al Loteriei pentru Mediafax.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel