Ludovic Orban: Nimeni nu deţine informaţii care ar putea să-mi facă rău
Autor: Mara Ivan
Data publicării:
Rectificare BUGETARĂ. Orban: Au mai rămas câteva puncte, banii pentru autorităţile locale
Rectificare BUGETARĂ. Orban: Au mai rămas câteva puncte, banii pentru autorităţile locale
Preşedintele PNL, Ludovic Orban, susţine că nu are "niciun secret" şi nimeni nu deţine despre el informaţii care ar putea să-i facă rău în cariera politică, subliniind că în 31 de ani de activitate publică a avut destui adversari care au lansat atacuri la adresa sa, cele mai multe dintre ele "neadevărate, chiar calomnii".

Acesta a răspuns astfel, întrebat dacă îşi face griji despre ce ar putea dezvălui prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan cu privire la negocierile purtate în spatele uşilor închise, la Vila Lac, cu UDMR şi USR PLUS referitoare la formarea guvernului, în urma cărora Orban a fost acuzat că ar fi cedat trei ministere-cheie, fără să-şi consulte colegii de partid.

"Sunt un om care sunt în activitatea publică de 31 de ani, n-am niciun secret, nimeni nu deţine despre mine informaţii care ar putea să-mi facă rău, pentru că, Slavă Domnului, de-a lungul carierei mele am avut destui adversari şi oricine a avut de spus ceva rău despre mine a spus, cele mai multe dintre ele neadevărate, chiar calomnii", a declarat Ludovic Orban.

Preşedintele PNL a transmis că nu are obiceiul să polemizeze cu colegi de partid prin mass-media.

Citește și Ludovic Orban: Sunt un om care respect bazele democraţiei

"Eu am avut un mandat de negociere, ăsta e adevărul, dumneavoastră aţi fost acolo, aţi văzut că nu au mai fost prezenţi, nici a doua, nici a treia, nici a patra zi. Adică, să ignori un adevăr evident pe care-l cunoaşte toată lumea, media, partenerii de coaliţie...dar nu obişnuiesc să polemizez cu colegii mei ", a declarat Orban.

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, i-a transmis lui Ludovic Orban, într-o declaraţie la România TV, să înceteze să ducă o "campanie murdară" şi consideră că afirmaţiile liderului liberalilor trebuiau ţinute în interiorul partidului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Aurul a recăpătat curaj și câștigă teren

Prețul aurului a crescut luni, susținut de slăbirea...

Cum vezi cine te-a blocat pe WhatsApp

Aplicația care numără aproape 2 miliarde de utilizatori...

Telefoanele Samsung care vor avea acces la Android 15

În timp ce Android 15 este planificat pentru această...

Rheinmetall vrea crearea unui consorțiu european de armament

Rheinmetall sugerează crearea unui consorțiu european de...

Întâlnire crucială între Ursula von der Leyen și Xi Jinping

Întâlnirea crucială între preşedinta Comisiei Europene,...


pixel