Majorări salariale! Angajaţii care vor primi sume importante săptămâna aceasta
Autor: Simona Haiduc
Data actualizării:
Data publicării:
Suma totală este de aproape 1,5 miliarde de lei
Suma totală este de aproape 1,5 miliarde de lei
Profesorii care au obținut majorările salariale, în urma unor decizii judecătorești devinitive, vor avea banii înainte de sărbătorile Pascale. 1,5 miliarde de lei vor ajunge în mâinile cadrelor didactice începând cu această săptămână.

”În zona cadrelor didactice se așteaptă achitarea unor sume consistente, aproape de 1,5 miliarde de lei, la total pentru întreg sistemul de învățământ. Sumă provenită din procesele pe care le-am avut ca urmare a neaplicării unor legi legată de salarizarea noastră greșită, sau tăierea unor sporuri ca de exemplu cea a celor cu doctorat. A fost un moment de răscruce, am intentat proces și am câștigat. Vom avea banii restanți până de Paște”, a declarat președintele Alma Mater, Anton Hader, la Antena 3.

Citește și Salarii mari mari și sporuri acordate începând de sâmbătă

Anterior, ministrul Educației, Ecaterina Teodorescu, anunțase că profesorii vor primi, în sfârșit, banii cuveniți în urma hotărârilor judecătorești. Vorbind la alt post de televiziune, oficialul român preciza că banii vor intra în conturile dascăllilor înainte de sărbătorile de Paște.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel