Urmărește dezbaterea live

MedLife inaugurează prima hyperclinică din Oradea
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
MedLife inaugurează prima hyperclinică din Oradea, care pune la dispoziţia orădenilor servicii integrate de ambulator, imagistică şi analize de laborator. 

Conform unui comunicat remis Bursei de Valori Bucureşti, hyperclinica MedLife este rezultatul unei investiţii de 1,2 milioane euro, se întinde pe o suprafaţă de 1.100 mp şi este dispusă pe 3 nivele. Unitatea cuprinde un punct de recoltare, cinci săli de investigaţii (gastroenterologie, obstetrică-ginecologie, pediatrie, urologie, cardiologie etc.), un salon post-anestezic şi 12 cabinete, destinate consultaţiilor clinice şi paraclinice. Echipa este formată din peste 60 de medici, asistente şi personal de suport.

"Inaugurarea primei hyperclinici MedLife în Oradea susţine planurile noastre de extindere naţională.(...) Aşa cum am anunţat încă de la începutul anului către investitori şi acţionarii noştri, vom continua planul de extindere la nivel de ţară şi vom prospecta în continuare piaţa, cu accent pe oraşele cu populaţie medie", a declarat Mihai Marcu, preşedinte şi CEO al MedLife.

Pacienţii pot accesa servicii medicale multidisciplinare şi tratamente pentru 19 specialităţi, printre care medicină internă, pediatrie, ortopedie, ginecologie, alergologie, ORL, neurologie, psihologie, psihiatrie, diabet şi nutriţie, cardiologie şi stomatologie.

În prezent, MedLife funcţionează în Oradea cu un laborator de analize, inaugurat în martie a.c., două puncte de recoltare şi o hyperclinică, aceasta din urmă fiind cea mai recentă investiţie.

Totodată, miercuri, MedLife a anunţat şi preluarea integrală a centrului Transilvania Imagistică Oradea, furnizor de servicii medicale de diagnostic, imagistică şi radiologie, unul dintre cei mai importanţi jucători din nord-vestul ţării pe acest segment.

MedLife a deschis prima hyperclinică în 2004, iar la ora actuală compania deţine 20 astfel de unităţi în Bucureşti, Arad, Timişoara, Galaţi, Iaşi, Constanţa, Craiova, Braşov, Cluj, Ploieşti şi Brăila.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Explozie la Petromidia. Plan Roşu de intervenţie

O explozie puternică s-a produs, vineri, la rafinăria...

Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită

Veşti bune pentru beneficiarii cardurilor de energie. 

Cumpărături în weekend. Important este ce spune românul

Ce scandal, câteva discuții, dezbateri, câtă zarvă și...

Țările de Jos au deschis prima linie de testare Hyperloop

O nouă eră a călătoriilor începe în Europa odată cu...

Smart Band 8 Pro, un ceas conectat foarte lăudat

Smart Band 8 Pro este unul dintre cele mai competitive...

China, campioană a energiilor regenerabile

Anul 2023 a stabilit un nou record în privința...

Valoarea Bitcoin revine la pragul de peste 70.000 dolari

Această veste vine după ce, la începutul acestei luni,...


pixel