Meghan Markle, acuzată! Ce i-a făcut prințului Harry
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
L-a jucat pe degete
L-a jucat pe degete
Scriitoarea Colin Campbell, considerată un expert în problemele familiei regale a Marii Britanii, a acuzat-o pe Meghan Markle de manipulare. Mai precis îi reproșează ducesei de Sussex că, de la bun început, a exercitat o influență proastă asupra fiului mai mic al prințesei Diana. 

Meghan Markle a împlinit, marți, 39 de ani. Soția prințului Harry a fost felicitată, sec, de regina Elisabeta a II-a a Regatului Unit și, în același timp, a fost acuzată de Colin Campbell, biografa prințesei Diana, că l-a jucat pe soțul ei pe degete, mizând pe sensibilitatea deosebită a acestuia. 

În opinia lui Campbell, fosta actriță exercită o uriașă și destructivă influență asupra soțului ei. Experta, citată de publicația The Sun, a comparat-o pe Meghan cu Lady Macbeth. Personaj al tragediei clasice Macbeth, scrisă de William Shakespeare în 1606, Lady Macbeth, o femeie de o ambiție ieșită din comun, își convinge soțul să comită fărădelegi. 

Citește și Fiul prințului Harry are probleme! Ce se întâmplă cu Archie

”Totul este atât de trist. Meghan înțelege care sunt laturile slabe ale soțului ei: Harry este emoțional, trece cu ușurință de la o extremă la alta și mereu aleargă acolo unde oameni cu mintea la cap nici nu să gândesc să ajungă vreodată”, susține Campbell, adăugând că prințul nu face nimic fără acordul soției sale, care l-a și determinat, de altfel, să-și părăsească familia. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Tesla recheamă mii de modele Cybertruck în service

Cunoscutul producător de mașini electrice, deținut de...

Benzină și motorină. Guvernul ungar vrea să umble la prețuri

Subiectul figurează pe agenda de săptămâna viitoare a...

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...


pixel