Meghan Markle, certată RĂU cu banii. Îi termină una, două
Autor: Simona Haiduc | 13 sep, 07:12
Oricum a devenit mai chibzuită după ce a părăsit Marea Britanie
Oricum a devenit mai chibzuită după ce a părăsit Marea Britanie
O vilă de câteva milioane în California și, chiar dacă nu ies în evidență prin extravaganțe, este evident pentru toată lumea că prințul Harry și soția lui, Meghan Markle, o duc bine, că problema financiară nu constituie o problemă. Cu toate că Meghan a fost și continuă să rămână o cheltuitoare. Ca face cu banii?

În august 2020, Harry și Meghan s-au stabilit în California. Au cumpărat o vilă pentru 14,6 milioane de dolari, luând un împrumut de 9,5 milioane de dolari. Proprietatea dispune de un teren de tenis, două case de oaspeți, alte acareturi și un garaj pentru cinci mașini. Imobilul a fost prima proprietate comună a celor doi soți.

Când Markle era însărcinată cu al doilea copil, a plecat la New York, unde i s-a organizat un fel de petrecere a copilului, eveniment tradițional unde mama primește cadouri de la familie și prieteni. Potrivit estimărilor presei, călătoria de cinci zile a costat 1,5 milioane de dolari. Printre altele, Megan a închiriat cel mai scump penthouse al hotelului de cinci stele The Mark, prețul pentru o noapte este de 75.000 de dolari.

În plus, zborul lui Markle cu un avion privat a costat aproximativ 250.000 de dolari, alte 14.000 de dolari au mers pe servicii de securitate, la care s-au adăugat cumpărături în valoare de 5.000 de dolari. 

Caritate

G Ad:

În aprilie 2020, Harry și Meghan au donat toate încasările realizate din difuzarea nunții lor de către postul de televiziune BBC organizației Feeding Britain, care a oferit alimente copiilor din familiile nevoiașe pe durata pandemiei de COVID-19. De asemenea, Megan și Harry au fost implicați personal într-o companie de livrare de alimente pentru locuitorii din Los Angeles al căror venit a fost puternic afectat de măsurile de restricții impuse pentru a preveni răspândirea virusului.

După înființarea propriei organizații caritabile, Archewell, ducele și ducesa de Sussex au colaborat cu proiectul World Central Kitchen, care furnizarea alimente comunităților afectate de dezastre naturale. Ca parte a unui nou proiect al fundației, în diferie zone vor fi organizate centre speciale de ajutor social, unități dotate cu bucătărie, școală, policlinică și altele. Conform unor estimări, pentru fiecare asemenea centru ar fi nevoie de cel puțin 50.000 de dolari. Primul a fost deschis deja, în februarie, în Republica Dominicană.

Pe 6 mai, de ziua fiului lor Archie, Harry și Meghan au anunțat o strângere de fonduri pentru a plăti costurile procesuli de vaccinare în țări defavorizate.

Garderobă

În calitate de membru al familiei regale, Meghan Markle a purtat o varietate de ținute de designer de la mărci precum Dior, Givenchy, Prada și Chanel, precum și accesorii asortate. În 2019, potrivit diverselor estimări, ducesa ar fi cheltuit pe îmbrăcăminte peste 276.000 de dolari. După ce a părăsit Casa regală, fosta actriță și-a redus semnificativ bugetul alocat hainelor. Potrivit calculelor Daily Mail, Meghan a dat, în 2020, pe ținutele sale aproximativ 55.000 de dolari.

Citește și Prințul Harry, scos din sărite de CINCI CUVINTE spuse de William

Securitate

În faimosul interviu acordat prezentatoarei Oprah Winfrey, Harry și Meghan au anunțat că familia regală i-a privat de sprijin financiar, astfel încât costurile pentru pază și protecție au devenit parte din bugetul familiei lor. Potrivit experților intervievați de Forbes, factura anuală pentru aceste servicii s-ar putea ridica la 2-3 milioane de dolari.

Dar, pe lângă sistemele de securitate ale casei lor, Harry și Meghan au nevoie de oameni care să le organizeze deplasările, de experți care să monitorizeze rețelele de socializare și să păstreze legătura cu poliția locală pentru a identifica amenințările și poate chiar să recurgă la dezinformare pentru a-i scoate pe paparazzi.

Investiții

În decembrie 2020, s-a aflat că ducesa de Sussex a investit în proiectul Clever Blends, ce promovează produse sănătoase. Firma are doar șase angajați și are sediul central lângă casa lui Meghan și Harry. 

Ştiri Recomandate

Metrorex ia MĂSURI pentru prevenirea răspândirii COVID-19

Metrorex va implementa măsuri pentru prevenirea...

Crossuri parteneri
Crossuri parteneri
DCMedical.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DCNews.ro
DCNews.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro