Meghan Markle, în pericol. S-a terminat! De unde vine AMENINȚAREA
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
Și-au dorit o viață liniștită, și-au dorit să iasă din atenția presei de scandal. Oricum, așa au declarat ducii de Sussex justificând despărțirea de familia regală a Marii Britanii. Dar în ultimul an parcă fac totul să ajungă pe primele pagini ale ziarelor. Este greu de spus dacă o fac sau nu intenționat, din considerente financiare. Cert este că prințul Harry și Meghan Markle trebuie să se pregătească pentru ceva rău. Iar stilul de viață a lui Meghan, viața ei va fi dată peste cap.

Așa a promis scriitorul Tom Bauer, renumit pentru biografiile lui nemiloase, scandaloase, și care scrie o carte despre fosta actriță. ”Este cartea de care Meghan se teme, pe care nu și-o dorește, care-i va încurca și mai mult existența. Este un pericol real, care i-ar putea afecta grav relația cu Harry. Dacă se va ajunge la divorț, rămâne de văzut, dar este posibil”, a avertizat o sursă din anturajul lui Bauer, citată de Daily Mail.  

Care este onorariul pe care scriitorul îl va primi pentru noua lui carte nu a fost dezvăluit, dar cunoscătorii susțin că va fi o cifră cu șase zerouri. Autorul intenționează să facă o adevărată investigație, să discute cu rudele, inclusiv cu tatăl lui Meghan, cu prietenii și dușmanii ei, cu susținătorii ducilor de Sussex.

Citește și  Prințul Harry, criticat public de un prim monarh european VIDEO

”De regulă, Tom lucrează la cărțile lui împreună cu eroii principali. Dar i s-a dat foarte clar de înțeles că Meghan este inabordabilă, că refuză categoric să se implice în așa ceva. Având în vedere ultimele evenimente, cartea va fi o bombă. El speră să obțină și mai multe informații în următoarele luni”, a detaliat interlocutorul cotidianului Daily Mail.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cod galben de inundaţii, sâmbătă seara. Zonele vizate

A fost emis un cod galben de inundaţii.

Compania de audit a Trump Media, acuzată de fraudă

Firma de audit a Trump Media, compania care conduce...


pixel